Само два дни след като MGM ни зарадваха с първи тийзър на дългоочаквания „Three Thousand Years of Longing” на Джордж Милър, получаваме и пълен трейлър, а и без това високите ни очаквания се „изстрелват в космоса“. Единственото, от което можем да се оплачем, е че не сме сред късметлиите, които ще гледат филма само след няколко дни на фестивла в Кан, а ще трябва да чакаме края на лятото.

Припомняме, че „Three Thousand Years of Longing” ще разкаже за академичката Алитея Бини (Тилда Суинтън), която се има за човек на логиката, докато случайността не я среща с истински джин, който предлага да й сбъдне три желания в замяна на свободата си. Докато Бини е добре запозната с лошия развой, който всички разкази за сбъднати желания имат, джинът решава да я убеди като й разказва за различните желания, които е сбъдвал на хората през трите хиляди години, които е прекарал в „лампата“ си (в случая е по-скоро кокетна бутилчица от парфюм, която Алитея намира на пазара в Истанбул).

Няма да се отплесваме повече, вижте страхотният първи трейлър, който ни показва, че въпреки че „Three Thousand Years of Longing” със сигурност ще е много различен от любимия ни „Лудия Макс: Пътят на яростта“, по едно нещо ще си приличат генерално – безупречната визия.

Нямаме думи за това колко красив и изкусителен ни е този трейлър. Въпреки че историята може да се окаже доста фрагментирана, защото явно ще бъде разделена между различните разкази на джина, ни харесва много, че тонът е доста по-шеговит, отколкото очаквахме след първия тийзър. Вкарването на чувство за хумор в такъв тип филм може да е сложно, но ни се струва, че ще се получава доста добре, особено заради страхотно равното „deadpan“ изражение на любимката ни Тилда Суинтън.

Ето какво казва самият Джордж Милър за „Three Thousand Years of Longing”, след което можете да видите и първия плакат:

Това е филм, който е много силно визуален, но е пълна противоположност на „Лудия Макс“. Действието е почти изцяло на закрито и съдържа много разговори. Има екшън сцени, но те са между другото и предполагам, че може да се каже, че филмът е „анти-„Лудия Макс“.

tty-poster-202205210

Three Thousand Years of Longing” е написан и режисиран от Джордж Милър, като историята е базирана на краткия разказ на А. С. БаятThe Djinn in the Nightingale’s Eye“.

Филмът ще дебютира в Кан, а за простосмъртните ще бъде пуснат в кината на 31 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Да почне да снима продължянията и предисториите на Лудия Макс, а не да се занимава с глупости…