Untitled-1

Имаме претенцията да сме сред най-големите фенове на динозаврите и поредицата „Джурасик“ у нас, но въпреки това се забавихме доста с настоящата ни новина, посветена на дебютиралия преди няколко дни нов трейлър на „Джурасик свят: Господство“ („Jurassic World: Dominion“) – филмът, който, ако можем да се доверим на официалната информация, ще бележи епичния завършек на историята, започнала през далечната 1993 г. с епохалния „Джурасик парк“ на Стивън Спилбърг.

Припомняме, че действието на „Джурасик свят: Господство“ се развива четири години след разрушението на Исла Нублар в „Джурасик свят: Рухналото кралство“ и динозаврите вече живеят – и ловуват – наравно с хората навсякъде по света. Но възможно ли е това съвместно съществуване или създаденият баланс е твърде крехък? Изглежда, че Денят на Страшния съд настъпва и е време бъдещето на планетата да бъде решено!

Новият трейлър на филма е малко по-кратичък от предишния, но според нас е по-динамичен и атрактивен и ни допада повече. Заедно с него ви предлагаме и един поглед зад кулисите, озаглавен „Legacy“, акцентиращ върху завръщащите се ветерани Сам НийлЛора Дърн и Джеф Голдблум и обединяването на сюжетните линии на двете поколения герои. Вижте.

Както сме споменавали и преди, не се надяваме на филм от класата на първия „Джурасик парк“, но ще сме ужасно щастливи, ако „Джурасик свят: Господство“, освен да засвидетелства почит на оригинала, успее да предложи и нещо различено – надежди, подхранвани от доста кадри в рекламите. Най-вече обаче ни се иска филмът да не е тъпкан с политика и елементаризми и да бъде атрактивно дино-развлечение. Стискаме палци.

В добавка вижте и няколко постера.

jurassic_world_dominion_ver7_xlg jurassic_world_dominion_ver5_xlg jurassic_world_dominion_ver8_xlg jurassic_world_dominion_ver9_xlg

Режисьор на „Джурасик свят: Господство“ („Jurassic World: Dominion“) е Колин Тревъроу („Safety Not Guaranteed”, „Джурасик свят“), който е сценарист заедно с Емили Кармайкъл („Огненият пръстен: Революция”). Продуценти са Франк Маршал и Патрик Кроули, а изпълнителни продуценти са Стивън Спилбърг, Александра Дербишир и Колин Тревъроу. В ролите са Крис Прат, Брайс Далас Хауърд, Джъстис Смит, Сам Нийл, Лора Дърн, Джеф Голдблум, Даниела Пинеда, Кембъл Скот, Омар Си, Б. Д. Уонг и Изабела Сърмън. Компания ще им правят още Скот Хейз, Мамуду Ати, ДеУанда Уайз, Дичън Лакмън и др.

Премиерата е на 10 юни 2022.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *