Обожаваме космически предизвикателства, Сиси Спейсик и Дж. К. Симънс – и ето как преди няколко дни попаднахме на тийзър-трейлър, който комбинира тези три „фактора“ в себе си и гарантирано провокира интереса ни.

Става дума за една от най-очакваните поредици – „Night Sky“, която е копродукция между Amazon Studios и Legendary Television („Carnival Row“, „Paper Girls“). Главните герои в нея са семейство на възраст, ревниво опазили тайната за съществуването на странно помещение в задния двор на дома им, което води до… друга планета.

Вместо да се зарежда с гориво космически кораб и да се губят стотици години в пътуване, една „простичка“ гънка в простанствено-времевия континуум може да даде шанс за срещи между цивилизации. И макар да няма конкретно обяснение как се е появил този своеобразен портал между световете, големият въпрос, който измъчва възрастната двойка е дали все пак не трябва да рискуват и да споделят с някого своята гигантска тайна.

Един от най-силните козове на тази романтична драма е участието на двама от най-добрите актьори на своето поколение, носителите на награди „Оскар” Спейсик и Симънс. Партнират им Чай Хенсън („The Newsreader“), Кия МакКърнан („Mare of Easttown“), Джулиета Зилбърбърг („The Invisible Look“), Росио Ернандес („La caída“) и Адам Бартли („Longmire“).

Създател на сериала е Холдън Милър, а Даниел К. Конъли е шоурънър, като и двамата участват в екипа на изпълнителните продуценти; техни колеги са също Джими Милър и Сам Хенсен от „Mosaic“, както и носителя на награди Еми и БАФТА Филип Мартин („The Crown“).

Премиерата на „Night Sky“ ще бъде по Prime Video на 20 май 2022 година, като над 240 държави и територии ще имат възможност да проследят тази увлекателна история, представяща уникалната красота на безкрайния космос. Ние нямаме търпение!

posteres-night-sky-2684169

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment