През декември месец миналата година получихме първи поглед върху подготвяната с години адаптация по култовата игра на Bungie „Halo”. Кадрите ни показаха света, който ни очаква и мащаба на екшъна, задължителен за подобен сериал. С приближаване на премиерата е време да надникнем малко по-подробно в бъдещето с новия трейлър.

Припомняме ви, че адаптацията на „Halo” трябваше да се случи под шапката на Showtime, но дългите забавяния и последвалата пандемия промениха нещата. Сега сериалът ще бъде излъчен по Paramount+ и феновете няма нужда да чакат кой знае колко дълго.

Вижте и новата реклама:

Не сме чак толкова запознати с „Halo” и вселената, която играта изгражда, но определено има потенциал за интересен сериал. Екшънът, поне от тези кадри, е в изобилие и достатъчно динамичен. Получаваме първи поглед към извънземните противници на Спартанците, както и на прочутия изкуствен интелект Кортана, която е неизменна част от всички игри в поредицата. Джен Тейлър, оригиналният глас, се завръща и за адаптацията.

Действието в „Halo” се развива през XXVI век, а човечеството е в разгара на междугалактическа война с извънземна раса, наречена „Заветът”. За да имат шанс за победа, доктор Холси създава Спартанците. Това са генетично и технологично подобрени супер-войници, които са по-добри във физическо и психическо отношение от всеки един човек. Сериалът ще се фокусира върху Джон-117, познат като Master Chief в игрите, ръководител на един от спартанските взводове.

Една новина, която научаваме лично от изпълнителният продуцент Кики Улфкил, е, че сериалът по „Halo” няма да бъде канон с игрите. Това ще даде на сценаристите пълна свобода да изградят каквито сюжетни линии предпочитат, като в същото време бъдещите игри няма да трябва да се съобразяват с въпросните истории. Ще почакаме до март месец, за да видим финалния резултат.

Halo” ще бъде продуцирано от Amblin Entertainment на Стивън Спилбърг. В ролите ще видим Наташа Макелоун като доктор Холси и Пабло Шрайбър като Джон-117. Компания ще им правят Джен Тейлър, Шабана Азми, Наташа Кулзак, Олив Грей, Йерин Ха, Кейт Кенеди и други.

Премиерата е насрочена за 24 март по Paramount+.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

 1. Добре изглежда като за сериал. Играл съм първите игри и се доближава до оригинала

 2. Аз отдавна не играя игри, обаче имам спомени за първото Halо и там нямаше толкова жени от всякакъв цвЕт и сексуалност! Да не говорим, че главната женска беше бяла, а не както в тази „адаптация“ индийка! Като погледнеш каста и започва да ти се вие свят от политкоректност! Та нищо добро не ги чака подобни сериали!
  Имах очаквания, че този сериал може да е добър, но само от трейлъра и вече ми се гади!

 3. Всеки сериал има потенциал де не е хубав. Този не прави изключение.

 4. Имаш идеално изградена история, обаче вкарваш диверсити сценаристи да драскат свободни съчинения.Къв да е резултата?Само Спилбърг дава няква наежда.

  1. Изградената история върви с една торба очаквания и армия разгневени фенове.
   Имайки свободата да разкажат нова история това бреме пада……. освен ако тотално не се оакат.
   На мен като незапознат с тая вселена ми изглежда добре