Следим внимателно всички проекти, с които се свързва името на Лука Гуаданино, защото смятаме, че той е един от най-впечатляващите режисьори, работещи днес и заради него бихме гледали всякакъв филм – любовна драма, хорър или какъвто и друг жанр, с който реши да се заеме. В момента той привършва канибалската любовна история „Bones & All” и макар че не сме сигурни кой от другите му планирани проекти ще бъде следващ в графика му, добавяме още една любопитна идея към възможните.

Според различни източници за киноиндустрията, Гуаданино се е споразумял с Apple TV+ да направи за тях биографичен филм за Одри Хепбърн, в който Руни Мара ще влезе в ролята на иконичната актриса. Това ни се струва като „match made in Heaven“ между студио, режисьор, звезда и сюжет – за да се разкаже подобаващо историята на Хепбърн, със сигурност ще трябва да се заложи на блясък, а малко хора могат да снимат блясък и очарование, както Гуаданино го може. За блясък обаче трябват пари, а пари Apple имат в изобилие.

За един такъв биографичен филм, естествено, е особено важно кой ще влезе в главната ролята и намираме Руни Мара за много подходящ избор. Въпреки че не е сред любимите ни актриси, все пак винаги сме я намирали за интересна и способна, а и сме виждали нейни впечатляващи изпълнения най-вече в драматични истории като „Каръл“ и „Призрачна история“. Разбира се, веднага виждаме и чисто физическите прилики, които правят Мара много подходяща за ролята.

Сигурни сме, че всички познават името Одри Хепбърн и дори и да не са гледали нито един от известните й филми като „Roman Holiday“ или „My Fair Lady“, едва ли има човек, който не познава иконичната й визия с черната рокля и перлите от „Breakfast at Tiffany’s“. Хепбърн без съмнение е една от най-големите звезди от Златния век на Холивуд, но също така нейната история има повече да разкаже, отколкото просто кариерата на една кино актриса. Хепбърн е родена в аристократично семейство, една от малкото носители на най-престижната колекция от награди „ЕГОТ“ („Еми“, „Грами“, „Оскар“ и „Тони“), а в по-късните си години е отдадена на хуманитарни каузи, прекарвайки години в работа с някои от най-бедните общности в Африка, Азия и Южна Америка като представител на УНИЦЕФ.

Искаме да кажем, че нейния живот е наистина интересен и нямаме съмнение, че ще си струва да се разкаже и то именно от такъв успешен и добър режисьор с изключително разпознаваем и впечатляващ визуален стил, какъвто е Лука Гуаданино.

За момента допълнителен актьорски състав или стартова дата на продукцията не са обявени, но ще следим внимателно за още новини за проекта.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *