Един от най-любопитните предстоящи телевизионни проекти, който ще излезе тази година, е „The Offer” – един от (поне) двата проекта, който в момента се подготвят, разказващи за задкулисната драма около създаването на великия филм „Кръстникът“. „The Offer” e продукцията на Paramount+, за която сега вече имаме първи кадри и се надяваме, че това ще направи малко по-лесно разграничаването между различните проекти, когато вече можем да ги свързваме с конкретни образи.

Първо ще припомним, че „The Offer” – ясно озаглавен с препратка към една от най-известните реплики от филма, ще разкаже за многото перипетии, които Франсис Форд Копола и екипът са срещнали по време на продукцията, както и многото усилия, които различни страни са положили той никога да не се случи, например италианската мафия.

Създателят на мини-сериала Майкъл Толкин („The Rapture”, „Escape at Dannemora”) е интервюирал продуцента Ал Руди в продължение на пет дни, когато Руди е казал „Всеки ден от продукцията на „Кръстникът“ беше най-лошия ден в живота ми.“ Това е било изречението, което е накарало Толкин (никаква връзка с английския писател) да реши, че има как да се направи мини-сериал от тази история. Според собствените му думи, в ядрото на действията на всеки герои ще видим борбата за това този филм да бъде направен или да бъде спрян, за всички е било въпрос на живот и смърт.

В първите официални кадри, които получаваме, можем да видим Майлс Телър като Ал Руди, Джуно Темпъл като дясната пъка на Руди Бети Маккарт, Матю Гуд като плейбоят продуцент Робърт Еванс и Дан Фоглър като Франсис Форд Копола.

the-offer-5-020220131 the-offer-1-020220131 the-offer-3-020220131 the-offer-4-020220131 the-offer-7-020220131

За момента няма официални кадри с Антъни Иполито като Ал Пачино или Джъстин Чеймбърс като Марлон Брандо, но по всичко личи, че макар че ще видим фикционализирани версии на всички големи имена във филма, историята на мини-сериала ще се върти повече около самата продукция и драмите около нея. Заради това тръпнем в очакване по-скоро да видим как ще изглеждат Джовани Рибиси като Джо Коломбо, глава на престъпното семейство Коломбо, които са помогнали за правенето на филма и Колин Ханкс като Бари Лапидус, много влиятелен изпълнителен директор в Paramount Pictures.

The Offer” е създаден от Майкъл Толкин, а шоурънър е Ники Тоскано („Hunters”, „Revenge”). Пилотният епизод е режисиран от Декстър Флечър.

Мини-сериалът ще дебютира на 28 април в платформата Paramount+.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Едно въпросче към Леда Гочева.Колко %-та си marvel retarded фенка,чудно ми е?Само fanboy-че (в твоя случай fangirl) на марвел може да предпочете ролята на Хоакин в новият му филм „C’mon C’mon“ пред тази в „Joker“.И ако разбираш малко,поне мъничко от кино,не се излагай с подобни изказвания,моля ти се.Срамота

  2. Срамота наистина *покрива се в дупка от срам*.
    Нещо за задкулисната драма на „Кръстникът“ ще кажеш ли или?