™ © 2020 Peacock TV LLC. All Rights Reserved.
™ © 2020 Peacock TV LLC. All Rights Reserved.

FOX започва новата година с вълнуващи новини за любителите на завързаните интриги, мистериите, драмата и един легендарен автор. Българските зрители ще могат да се насладят на разтърсващо пътешествие в новата поредица „Дан Браун: Изгубеният символ“ („Dan Brown’s The Lost Symbol“), която ще се излъчва премиерно от 26 януари в 22:00 часа, и ще имат възможност да проследят разгръщащата се история всяка сряда по същото време.

Базиран на международния бестселър на Дан БраунИзгубеният символ“, сериалът проследява приключенията на младия харвардски професор по символика Робърт Лангдън, който решава на пръв поглед нерешими загадки, за да спаси отвлечения си ментор и да спре ужасяваща световна конспирация. В тази адаптация феновете срещат Лангдън в по-ранен етап от кариерата му.

Обаятелният и чаровен Ашли Зукърман ще се превъплъти в ролята на популярния професор, прочут със способността си да разплита и най-сложните пъзели. Наред със Зукърман ще се насладим и на майсторската актьорска игра на Еди Изард в ролята на ментора на Лангдън Питър Соломон. Катрин Соломон, която е дъщеря на Питър в тази адаптация, ще оживее на малкия екран в лицето на Валъри КъриЛора де Картере и Киънън Джолиф играят респективно Изабел и Закари Соломон.

Бо Нап ще ни представи основния антагонист, като се превъплъти в злодея Малах. Сумали Монтано е Сато – директор на службата за сигурност към ЦРУ. Рик Гонсалес е полицаят от Капитолия Нунес. Тези и много други имена от актьорския състав ще поведат зрителите през вълнуващата и завладяваща история.

™ © 2020 Peacock TV LLC. All Rights Reserved.
™ © 2020 Peacock TV LLC. All Rights Reserved.

Дан Дуоркин и Джей Бийти са сценаристи и изпълнителни продуценти на сериала. Дан Браун, Брайън Грейзър, който беше продуцент на трите филма за Робърт Лангдън, Рон Хауърд, който режисира и трите игрални филма, Сами Ким Фолви, Ана Кълп, Джон Уебър и Франк Сиракюса също са изпълнителни продуценти. Дан Трактенбърг е изпълнителен продуцент и режисьор на пилотния епизод. Сериалът е продуциран от  CBS Studios, Imagine Television Studios и Universal Television, подразделение на Universal Studio Group и се разпространява по цял свят от ViacomCBS Global Distribution Group.

Този път ще можем да се насладим на спиращите дъха приключения на Робърт Лангдън от удобството на собствения си дом и „Дан Браун: Изгубеният символ“ („Dan Brown’s The Lost Symbol“) гарантирано ще ни държи в напрежение до последната минута.

Следете сериала от 26 януари, всяка сряда от 22:00 часа по FOX.

Статията не е част от редакционното съдържание на „Operation Kino“

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments