Без значение какво мислите за финала му или за сериала като цяло, когато говорим за фантастични мистерии за малкия екран, има едно заглавие, което се откроява, и това е „Lost“. Ефектът му (с всичките позитиви и негативи) върху телевизионния ландшафт беше неоспорим, като много хора го поставят сред важните произведения, които бележат началото на така наречената нова златна ера, в която живеем в момента.

Отбелязваме този факт, тъй като двама от изпълнителните продуценти на „Lost“ – Джеф Пинкър и Джак Бендър, са ангажирани с нова фантастична хорър мистерия за Epix. Става дума за „From“, в който Пинкър поема ролята на шоурънър, а Бендър ще седне на режисьорското столче на първите няколко епизода.

From“ е създаден от Джон Грифин и разказва за семейство, което се озовава в капана на малко градче, от което никой не може да избяга – всички пътища навън водят обратно към него. Докато хората попаднали в града се опитват да запазят някаква форма на нормален живот и да открият начин да се измъкнат, те също така трябва да преживеят опасностите от заобикалящата ги гора – включително ужасяващите същества, които излизат с падането на нощта.

Не е най-оригиналното нещо на света, но обожаваме подобен тип истории и бихме дали шанс на „From“, при все че ни стои малко „телевизионно“. Наскоро Epix успяха да надскочат очакванията ни с „Chapelwaite“, който също не изглеждаше кой знае колко специално, така че разчитаме на същото и тук. А при „From“ липсват и очакванията, породени от съществуването на конкретен (добре познат) първоизточник.

Още веднъж, създател на „From“ е Джон Грифин, шоурънър е Джеф Пинкър, а режисьор на първите четири епизода е Джак Бендър. В ролите са Харолд Перино, Каталина Сандино Морено, Ион Бейли, Хана Черами, Саймън Уебстър, Рики Хи, Клои Ван Лендшут, Елизабет Мой, Ейвъри Конрад и др.

Премиерата е на 20 февруари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. И преди съм го споменавал, ама сега в кратце 🙂 (все пак донякъде е „герой“ на настоящата новина)- първите два (и част от третия) сезона на „LOSТ“ бяха повече от страхотни, а финалния сезон беше повече от слаб.

    1. 2020 по време на локдауните, binge-нах целия сериал наново. Ако Covid-19 беше сезон, то със сигурност щеше да е #6..

    2. „Ако Covid-19 беше сезон, то със сигурност щеше да е №6“. Ха-ха, това беше добро 😀 . Съгласен напълно.

    3. Истинска абоминация. Казано в стила на Кънтовете.
      Speaking of which, защо няма нови епизоди?!