Съдейки по рекламната кампания до момента, няма как да не се съгласим с преобладаващите отзиви, че „C’mon C’mon” на Майк Милс и A24 е сред най-красивите и нежни филми за годината, с едно от най-добрите актьорски изпълнения в лицето на Хоакин Финикс в първата му роля, след като спечели „Оскар“ за „Жокера“. Сега получаваме нов трейлър, който допълнително затвърждава това усещане, като в допълнение разкрива и очакваната премиерна дата.

В „C’mon C’mon” радио-журналистът Джони (Финикс) пътува из Америка, за да интервюира деца за това как си представят бъдещето, когато сестра му Вив (Габи Хофман) го моли да се грижи за 8-годишния ѝ син Джеси (Уди Норман), тъй като тя самата е заета със своя съпруг и баща на детето, който има проблеми с психичното здраве. Докато пътуват из Лос Анджелис, Ню Йорк и Ню Орлиънс, Джони и племенникът му формират неочаквано дълбока връзка.

Вижте новия трейлър на филма.

Ако трябва да сме честни, според нас предишната реклама на „C’mon C’mon” беше съвършена, както технически, така и като атмосфера и емоции, които бяха в пълно съзвучие с историята и естеството на филма и в този ред на мисли, този нов трейлър ни хареса доста по-малко. Вина за това имат и напълно излишните цитати – едва ли някой, който по принцип няма да гледа филма, ще се трогне от изпльокани мнения на критици. Въпреки това, сам по себе си трейлърът не е лош и поне за нас си върши работата, да ни напомни за предстоящата премиера на „C’mon C’mon” и да засили нетърпението ни.

Режисьор и сценарист на „C’mon C’mon” е Майк Милс („Beginners“, „20th Century Women”). В главните роли са Хоакин Финикс, Габи Хофман, Уди Норман, Моли Уебстър, Джабуки Йънг-Уайт и Скут МакНейри.

Премиерата е на 19 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *