След дълго очакване, 25-ият филм от поредицата за Джейм Бонд „Смъртта може да почака“ е вече в кината, но добрите преживявания, свързани с шпионина на Нейно Величество, не са приключили. На 24 октомври Софийската филхармония ни кани в зала „България“ на James Bond Live in Concert – концерт с емблематични музикални моменти от филмите за агент 007.

Част от произведенията, които ще чуем, включват топ сингли като Diamonds Are Forever, The World Is Not Enough, Golden Eye и Skyfall, оркестрирани специално за Софийската филхармония. Ще прозвучат и няколко симфонични сюити, както и оригиналната тема на Бонд, написана от композитора Монти Норман за първият филм от поредицата „Доктор Но” (1962) и добила световна популярност още тогава.

На сцената на зала „България“ ще се качат Милица Гладнишка, Криста, Рут Колева, Боби Косатката / Der Hunds, Ягода Тренева и Живко Станев. За още по-автентичния звук се грижи и бандата в състав: Стоян Джаферов – китара, Богомил Енчев – барабани, Светослав (Козмо) Неделчев – бас и Филип Александров – клавишни.

Независимо, дали сте фанатичен фен на филмите или любител на хубавата музика, James Bond Live in Concert ще ви пренесе в стилната атмосфера на Холивудския блокбастър.

Потопете се в магията на музиката в една изцяло тематична вечер с много стил и музикални шедьоври, както от класическите така и от най-новите филми за Бонд. Джеймс Бонд.

Билети – на касата на зала „България и в Ивентим

244592685_552426702697826_2098357472279580159_n

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *