screen_shot_2230

Продуцираните от Netflix аниме сериали и филми се увеличават с още един. Стрийминг гигантът е решил да зарадва феновете на една от най-известните екшън героини в света на видео игрите, а именно Лара Крофт. Работата по нова поредица тече с пълна сила, а тези дни научихме и коя актриса ще бъде гласът на популярната търсачка на реликви и съкровища. Това ще е Хейли Атуел, която зрителите познават най-добре като агент Пеги Картър от филмите и едноименния сериал на Marvel.

За съжаление, на този етап информацията е изключително оскъдна, но знаем, че новите епизоди на „Tomb Raider” ще бъдат директно продължение на последната трилогия игри на Crystal Dynamics и Square Enix. Те приключиха през 2018 година с третата част, озаглавена „Shadow of the Tomb Raider”.

Hayley-Atwell-cast-as-Lara-Croft-in-Tomb-Raider-anime-series-image-of-Lara-Croft-from-the-games-and-Atwell

Хейли Атуел ще замени Камила Ладингтън („Grey’s Anatomy”), която беше гласът на Лара Крофт във въпросната трилогия. За тези, които не са се докосвали до игрите, ще припомним, че последната част приключи със самата Лара в имението си, подготвяйки се за своето следващо приключение. Тя стига до извод, че нейната роля не е да разрешава мистериите по света, а да ги защитава. Това, разбира се, дава пълна свобода на създателите на сериала да поемат в каквато си посока изберат.

Добрата новина е, че ще видим една напълно развита и готова за действие Лара Крофт. Игрите ни запознаха с началото на героинята, нейното израстване от жертва до изследовател на най-съкровените кътчета на планетата. Видяхме я да се изправя срещу цяла армия от безмилостни наемници. Именно поради тази причина вярваме, че анимето няма да ни занимава с излишни вътрешни конфликти, а ще се впусне направо в екшъна и приключенията.

Изпълнителен продуцент и сценарист на сериала ще бъде Таша Хуо („The Witcher: Blood Origin”). За момента Netflix не са определили премиерна дата, но със сигурност това ще се промени щом продукцията напредне малко повече.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *