Помните ли, че преди Тони Старк, Робърт Дауни Дж. беше изключително добър и разнообразен актьор? Да, и ние едва-едва го помним. Разбира се, че Тони Старк също му даде някои страхотни възможности за изява, но сега, когато приключи арката му в тази вселена по най-добрия възможен начин, с удоволствие бихме се завърнали отново към годините, когато Дауни Дж. ни впечатляваше с изборите си на роли и представянията си в тях.

А какъв по-добър първи проект след MCU (недоразумението „Дулитъл“ абсолютно не мислим да го броим), ако не така или иначе изключително любопитния и обещаващ минисериал на Парк Чан-Уук, адаптация на отличената с награда Пулицър книга „The Sympathizer”. Както разказахме наскоро, историята се върти около шпионин, който е полу-французин, полу-виетнамец към края на Виетнамската война и последващото му отшелване в Щатите. Книгата е описвана като сатиричен шпионски трилър, а в момента върви търсене по целия свят за кой ще изиграе главната роля.

Робърт Дауни Дж. ще раздвижи актьорските си мускули като ще изиграе множество персонажи, всичките антагонисти и всичките репрезентиращи различните видове американско влияние – въздигащ се конгресмен от Калифорния, ЦРУ агент, холивудски режисьор и други. Дауни, съпругата му Сюзан и компанията им също така ще продуцират проекта, но определено сме най-развълнувани за вероятността да го гледаме как се завръща към истински впечатляващите си актьорски умения.

Ето го и изявлението му по повод проекта:

Адаптирането на важната и майсторска книга на г-н Нгуен изисква истински визионерски екип. Начело с режисьора Парк, очаквам това да бъде креативно приключение за мен, Сюзан и Team Downey, а за самият мен да изиграя тези сложни поддържащи роли ще бъде стимулиращ процес. A24 и HBO са перфектната комбинация от партньори и родители. Това е точно типът предизвикателство, за който жадувах и вярвам, че ще донесем едно изключително преживяване на публиката ни.

Смятаме, че този проект, за който бяхме развълнувани дори само заради Парк Чан-Уук, сега вече се заформя все по-интересен и все по-обещаващ. Със сигурност оттук нататък ще продължаваме да следим внимателно за всякакви новини и особено за първи кадри.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *