Мина повече от година от последния път, в който говорихме за предстоящия трети филм от доста неравния франчайз „Kingsman” на Матю Вон. Втората част „Kingsman: Златният кръг“ доста ни разочарова, но тъй като сме големи почитатели на първата „Kingsman: Тайните служби“, имаме намерение да дадем шанс на „King’s Man: Първа мисия“, тъй като изглежда стилно (както очакваме от тази поредица), както по отношение на костюмите, така и по отношение на екшъна.

Припомняме, че „King’s Man: Първа мисия“ ще разкаже за създаването на тайната организация от прелестно облечени шпиони по време на Първата световна война. Както Хари разказа на Егзи в първия филм, организацията е в зародиша си, когато основателите й осъзнават, че „могат да използват богатство и влияние, за всеобщото благо и създават шпионска организация, която действа с най-високо ниво на тайнственост“.

Тъй като мина толкова много време, откакто сме говорили за „King’s Man: Първа мисия“, от студиото избират да пуснат нова реклама, която се фокусира не върху това да ни покаже нови кадри, колкото да обвърже предисторията с вече познатите герои и локации. Трябва да признаем, че дори чисто като монтаж рекламата е на страхотно ниво и само можем да се надяваме, че крайният продукт ще бъде също толкова забавен и ще се завърне към величието на първия филм, колкото се надяваме.

Вижте я сега:

Както вече споменахме, нови кадри тук практически няма, но по-надолу можете да видите доста промоционални снимки, които бяха изкарани заедно с този клип. Това, което обаче веднага ни хваща окото е, че в сегмента на интервюто на Том Холандър, който флашва само за части от секундата през екрана, се вижда, че той ще изиграе цели три кралски особи – крал Джордж Пети, кайзер Вилхелм II и цар Николай II. Какъв е този подход и защо един актьор ще изиграе и тримата владетели е въпрос, който веднага ни погъделичква любопитството и искаме да научим отговора му.

А Рис Ифанс като Распутин вече ни е любим само със страхотната си визия и заплашително присъствие, а очевидно впечатляващия му боен стил от сега знаем, че ще е удоволствие за гледане.

the-kings-man-new-image-11 the-kings-man-new-image-09 the-kings-man-new-image-06 the-kings-man-new-image-05 the-kings-man-new-image-03 the-kings-man-new-image-04 the-kings-man-new-image-01 the-kings-man-new-image-10 the-kings-man-new-image-02

King’s Man: Първа мисия“ („The King’s Man”) е написан и режисиран от Матю Вон, а първокласният актьорски състав включва Рейф Файнс, Харис Дикинсън, Джимон Хонсу, Джема Артертън, Даниел Брюл, Рис Ифанс, Арън Тейлър-Джонсън, Станли Тучи и Чарлс Данс.

Премиерата (този път) е насрочена за 22 декември. Като с повечето коледни подаръци, накрая може и да се разочароваме, но ще таим надежди до последния момент.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *