Преди няколко дни споделихме първите рекламни кадри на един от филмите, които от доста дълго време очакваме с голямо нетърпение – „The Eyes of Tammy Faye”. Това, което моментално ни направи впечатление беше неразпознаваемата Джесика Частейн в една от титулярните роля. Гримът и протезите, които са използвани, бяха впечатляващи още на ниво снимки, а не можем да опишем колко сме изненадани от кадрите в първия трейлър.

Припомняме, че „The Eyes of Tammy Faye” ще разкаже историята на Тами Фей и Джим Бакър – Джим е проповедник, от онези шумни християнски пастори, които някак си стават супер известни с речите си в Америка. Такива обаче има много, но само Джим има съпруга като Тами Фей – силна, с тежък грим, шумно присъствие и противоречиви мнения, тя става известна със своите певчески заложби, но скоро двамата с Джим създават милионна индустрия, включваща телевизионни предавания и дори увеселителни паркове. Междувременно обаче назряват скандали и не всичко тече по мед и масло, както би се предполагало, че трябва да бъде в едно примерно християнско семейство.

Вижте първия трейлър сега:

Безобразно впечатлени сме от първите кадри, които виждаме. Знаехме още от промоционалните снимки, че гримът в този филм, ще има огромно влияние, но – с извинения – Боже мили! Ако не знаехме, че това е Джесика Частейн, със сигурност щеше да ни отнеме доста време да я разпознаем. Наистина не прилича на себе си.

Не подценяваме и трансформацията на Андрю Гарфийлд, но особено в кадрите от по-късните години на двойката, Частейн и гримът й сме убедени, че ще бъдат темите на разговор, когато се стигне до наградния сезон. Много се радваме да видим също така, че освен впечатляващата трансформация на актьорите, има и много запомнящи се кадри от чисто визуална гледна точка – наситените, преднамерено координирани цветове за секунди загатват за наративът, който иска да ни представи филмът.

The Eyes of Tammy Faye” е режисиран от Майкъл Шоуолтър („The Big Sick”, “Wet Hot American Summer”) по сценарий на Ейб Силвия. В главните роли са Джесика Частейн, Андрю Гарфийлд, Винсент Д’Онофрио и Чери Джоунс.

Премиерата е насрочена за 17 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Само що Винсент Д’Онофрио каза либерална и сексуална агенда стана кристално ясно за какво става въпрос в този филм…..

    за секунди загатват за наративът, който иска да ни представи филмът.

    наратива е ясен от милиони километри….

    1. Но иначе това са може би единствените 2 минути от години, в които няма нито един цветен, дръпнат или извънземен…е може и да има, но поне под грима не си личи…