След кратко отсъствие, наскоро „The Suicide Squad“ на Джеймс Гън отново се завърна в новинарския поток с информация за времетраенето (132 мин), рейтинга, наличието на сцени след надписите и редица други коментари (в това число римейк ли е, рибут или продължение на „Отряд самоубийци“ на Дейвид Ейър), а вчера се появи и нов поглед към филма.

Реално вече видяхме всичко, което ни е необходимо да знаем, в предишните реклами, но Warner Bros. искат да „натъпчат филма в гърлата“ на възможно най-много хора и са сглобили нов трейлър (най-вероятно няма и да е последен, да не говорим за ТВ спотове, клипове и видеа зад кулисите, които очакваме да се изсипят), който представя малко по-подробно новия лидер на Отряда – Робърт ДюБоа ака. Блъдспорт (Идрис Елба), малко по-обран е откъм нелеп хумор (но не се притеснявайте, пак има предостатъчно) и залага повече на екшъна.

Вижте две версии на трейлъра, които са абсолютно еднакви с изключение на въведението от Джай Кортни.

Предишните трейлъри определено ни харесаха повече (особено последният), но принципно и този предлага предостатъчно неща, които дори и без наличието на други реклами, биха ни накарали да гледаме филма. С две думи, очакваме „The Suicide Squad“ с голямо нетърпение и сме се приготвили за забавление, като никое друго това лято. Вярваме, че Джеймс Гън „ще достави“.

Вижте и един нов постер.

suicide_squad_ver36_xlg

Режисьор и сценарист на „The Suicide Squad“ е Джеймс Гън („Slither”,  „Super”, „Пазители на галактиката”), а в ролите са Марго Роби, Идрис Елба, Джоел Кинаман, Джай Кортни, Джон Сина, Виола Дейвис, Питър Капалди, Дейвид Дасмалчиан, Майкъл Рукър, Алис Брага, Пийт Дейвидсън, Флула Борг, Шон Гън, Тайка Уайтити, Нейтън Филиън, Сторм Рийд, Силвестър Сталоун и др.

Премиерата е на 6 август, едновременно в кината и на HBO Max.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Лично за мен изглежда като пародия и това че DC са написали от режисьора на Guardians of the Galaxy е толкова смешно правят реклама на филмите на Марвел

    1. По-скоро това е стила на режисьора на Guardians of the Galaxy. И DC искат така да изглежда филма, за разлика от Марвел обичат да експериментират.