След дълго чакане вече започва окончателното ни завръщане към киносалоните, масово и тамън навреме за лятото. Автоматично това значи, че ще имаме възможност да гледаме много екшън кандидат-блокбъстъри, някои от които искрено ще ни забавляват, а други ще ни карат да мечтаем да можехме да си изтриваме спомените избирателно за да ги заправим бързо-бързо. Стискаме всичките палци „Gunpowder Milkshake” да осъществи потенциала на забавното си заглавие и да се окаже един от кинетичните, шарени и забавни екшъни, които обичаме да гледаме.

Преди няколко месеца видяхме първите обещаващи кадри от предстоящия филм на Навот Папушадо, а сега имаме възможност да видим и първи трейлър, който също ни привлича с шаренийката си, макар и определено да не изглежда като нещо особено интересно или уникално от сюжетна гледна точка.

Припомняме, че „Gunpowder Milkshake” разказва за наемната убийца Сам, която работи за мафиотската организация Фирмата, които са я отгледали след като майка й Скарлет, която също е била убийца, я е изоставила на 12-годишна възраст. Сега Сам изпълнява всяка мокра поръчка на Фирмата ефективно и без да задава въпроси, докато по време на една от мисиите й е заплашен живота на друго малко момиче. Тогава главната героиня решава да се разбунтува срещу организацията, за да предпази детето, а на помощ й се притичват трите Библиотекарки, старите приятелки на майка й, както и самата Скарлет.

Вижте трейлъра сега:

От този трейлър струи страшно приятна лековата атмосфера, която ни привлича както визуално, така и с тона си. Очевидно всички в актьорския състав се забавляват страхотно – с удоволствие ще гледаме „сериозните“ актриси като Карла Гуджино как стрелят с картечници, докато Карън Гилън отдавна вече си е заслужила да оглави високоскоростно екшън приключение като това. Пол Джиамати пък в ролята на мафиота, начело на организацията, също веднага ни усмихна като го гледаме как „chewing the scenery“.

Вярно е, че не очакваме нищо особено от сюжета, стискаме само палци историята да е просто не напълно клиширана, така че да можем общо взето да я игнорираме без да ни дразни, докато се забавляваме с добре сниманото насилие.

gunpowder_milkshake-poster-20210526 gunpowder_milkshake-poster-2-20210526

Gunpowder Milkshake” е режисиран от Навот Папушадо, който също така е сценарист на филма заедно с Ехуд Лавски. В главните роли са Карън Гилън, Лина Хийди, Анджела Басет, Мишел Йео, Карла Гуджино, Пол Джиамати, Клоуи Колман и Фрея Алън.

Премиерата за Щатите, едновременно по кината и в Netflix, е насрочена за 14 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Карън Гилън си е шотладнка от всякъде, червенокоса, бледичка, ама след Джуманджи ми е яко секси

    1. Дам, откакто махна грима на Небула в Пазителите и стана яка мацка! Палец горе за добавянето на патлаци и екшън с нея 😀

    2. Явно никой не е гледал Doctor Who 😀 Аз съм си фен още от там 🙂 Гррррр

  2. Не мен това ми изглежда като подобаващ безмозъчен фън, надявам се наистина да е така 🙂