Целият ни живот е посветен на това, нали? „The Pursuit of Love“ е ново пътешествие в неизвестни простори – мини сериал, написана от актрисата Емили Мортимър по едноименния роман на Нанси Милтфорд, който се работи в момента за BBC и Amazon Prime Video. Мортимър дебютира в режисурата с тази авантюра и прави дързък избор с включването на Лили Джеймс в актьорския екип, поверявайки ѝ, както може да се „провиди“ от първия трейлър по темата, една от главните роли в сериала.

Следим развитието на мис Джеймс отдавна и макар да направи добро впечатление в няколко сериала и филма, последните от които „Baby Driver“ на Едгар Райт и римейка на класиката „Rebecca“, дело на Бен Уийтли, ще са нужни още доста усилия, за да докаже, че става за актриса.

Емили Мортимър очевидно е направила лоша услуга на целия актьорски екип с включването на Андрю Скот в него. Никой не гледа останалите, когато той е в кадър – Андрю естествено привлича вниманието на публиката и го окупира с таланта си до такава степен, че другите актьори просто присъстват „в миманса“ на неговите епизоди.

The Pursuit of Love“  е посветен на фриволните човешки взаимоотношения в интересна приятелска среда, някога между Първата и Втората световни войни – време, за което свободата на нравите не е най-сериозната отличителна черта. Партньори на Лили Джеймс и Андрю Скот са и Емили Бийчъм (в ролята на най-добрата приятелка/братовчедка), Доминик Уест, Асад Буаб и др.

The Pursuit of Love“ се очаква да дебютира скоро по BBC и Amazon Prime Video.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *