Warner и DC продължават да присъстват сериозно в новинарския поток и тази седмица, като последните разкрития около тяхната филмова вселена касаят спирането на два големи проекта – „New Gods“ на Ейва Дюверней и очаквания от нас „The Trench” на Джеймс Уан. Неприятен момент, но не мислим да си го слагаме на сърце – отказваме да се нервираме за решенията на студио, в което никой не знае какво прави (или поне така изглежда). Силно се надяваме в скоро време да влязат в час.

Не всичко DC от изминалия ден обаче е „doom and gloom“. Изненадващо, по-малко от седмица след дебюта на първия нецензуриран трейлър на „The Suicide Squad“, режисьорът Джеймс Гън разпространи още една реклама на филма, която ни предоставя нов свеж поглед към смахнатия отряд самоубийци. Вижте.

Доста хора не харесаха предишния трейлър и имат притеснения за филма, но ние не сме от тях – разбираме напълно аргументите им, просто за нас те не са проблем. А тази реклама ни хареса дори още повече, което е показателно, че не насилието и пиперливият език правят „The Suicide Squad“ интересен (те са черешката на тортата), а цялостният подход на Джеймс Гън с всичките му дървении и wtf нелепици. Стискаме палци да се изкефим и на крайния резултат, но дори и да е разочарование, пак ще го похвалим заради опитът за нещо по-така.

Режисьор и сценарист на „The Suicide Squad“ е Джеймс Гън („Slither”,  „Super”, „Пазители на галактиката”), а в ролите са Марго Роби, Идрис Елба, Джоел Кинаман, Джай Кортни, Джон Сина, Виола Дейвис, Питър Капалди, Дейвид Дасмалчиан, Майкъл Рукър, Алис Брага, Пийт Дейвидсън, Флула Борг, Шон Гън, Тайка Уайтити, Нейтън Филиън, Сторм Рийд, Силвестър Сталоун и др.

Премиерата е на 6 август, едновременно в кината и на HBO Max.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Вторият трейлър вече изглежда доста добре! Всъщност изглежда само 100-на пъти по-добре, отколкото първия! Дали е случайност, че вторият излиза само седмица след първия?! Едва ли! Колко различно изглежда дадено видео съдържание, ако му се промени тона, монтажа и се смени музикалния фон!
    Този трейлър вече изглежда като ДиСи!

  2. Аз смятам, че ще е на нивото на „Пазителите на Галактиката“. Не виждам как ще разочарова