Nom-nom!

О, да! След като на 18 март „Лигата на справедливостта: Режисьорската версия на Зак Снайдър“ най-накрая видя бял свят (и така сложи край на една от най-любопитните кино епопеи в историята), WB се възползваха максимално от факта, че филмът жъне успехи и всичко живо в интернет говори само за него, и цяла седмица разкриваха информация за редица техни проекти (както нови, така и вече обявени), свързани с вселената им, а кулминацията беше вчера, когато представиха и първия официален трейлър на очаквания с огромен интерес „The Suicide Squad“ на Джеймс Гън.

Няма да ви занимаваме с предистория (ако ви е интересно може да разгледате предишните ни новини по темата), нито със сюжетни подробности (такива ще откриете по-долу), а директно ще пристъпим към рекламата, която обещава наистина специално изживяване. Вижте

– If this whole beach was completely covered in dicks, and somebody said I‘d to eat every dick until the beach was clean for liberty, I would say „no problemo!“
– Why would someone put penises all over the beach?
– Who knows why madmen do what they do.

Подобен диалог, някакви weird хиени(?), кайджута, говорещи акули (с ръце!) и още тонове странности и простотии… този трейлър е достоен за рубриката ни „WTF трейлър на седмицата”, но в същото време „The Suicide Squad“ е тотална противоположност на филмите, които се повяват там. Той е илюстрация как могат да изглеждат нещата, когато се правят правилно – със сърце и душа (и с пари, разбира се). Джеймс Гън просто е роден, за да режисира „The Suicide Squad“.

Всичко в тази реклама ни допада – цялостният визуален стил, дизайнът, екшънът, хуморът, кретанията и wtf моментите, музиката, всичко. Има една-две фалшиви нотки сред актьорските изпълнения (визираме Марго Роби и Джоел Кинеман в сцената, в която виждат, че Харли Куин е на свобода), но като цяло и тук нямаме забележки, даже Джон Сина не дразни и вече сме доста по-ентусиазирани за предстоящия сериал „Peacemaker“. Абе, с две думи, нямаме търпение да гледаме филма и за секунда не се съмняваме, че ще бъде в пъти по-добър от предхождащия го „misfire“ на Дейвид Ейър.

Вижте официалния синопсис на „The Suicide Squad“, а веднага след това ще откриете поредица постери с героите.

Добре дошли в ада, още известен като Belle Reve – затворът с най-висока смъртност в САЩ. Мястото, където се пазят най-лошите суперзлодеи, които ще направят всичко възможно, за да се измъкнат – дори да се присъединят към супер тайната и супер сенчеста Task Force X. Днешната „направи го или умри“ задачка? Съберете екип от престъпници, включващ Блъдспорт, Миротвореца, Капитан Бумеранг, Раткечър 2, Савант, Кинг Шарк, Блекгард, Копието и любимата на всички психопатка Харли Куин. След което ги въоръжете тежко и ги хвърлете (буквално) на отдалечения, пълен с врагове остров Корто Малтезе. Преминавайки през джунгла, съюзявайки се с войнствени противници и партизански сили на всяка крачка, Отрядът е на унищожителна мисия, само с полковник Рик Флаг на терен, за да ги кара да се държат прилично…  и правителствените агенти на Аманда Уолър, следящи всяко тяхно движение. И както винаги, един грешен ход и те са мъртви (независимо дали от ръцете на опонентите си, някой от собствения им екип или самата Уолър). Шансът не е на тяхна страна.

suicide_squad_ver24_xlg suicide_squad_ver25_xlg suicide_squad_ver26_xlg suicide_squad_ver27_xlg suicide_squad_ver28_xlg suicide_squad_ver29_xlg suicide_squad_ver30_xlg suicide_squad_ver31_xlg suicide_squad_ver32_xlg suicide_squad_ver33_xlg suicide_squad_ver34_xlg suicide_squad_ver35_xlgsuicide_squad_ver22_xlgsuicide_squad_ver23_xlg

Режисьор и сценарист на „The Suicide Squad“ е Джеймс Гън („Slither”,  „Super”, „Пазители на галактиката”), а в ролите са Марго Роби, Идрис Елба, Джоел Кинаман, Джай Кортни, Джон Сина, Виола Дейвис, Питър Капалди, Дейвид Дасмалчиан, Майкъл Рукър, Алис Брага, Пийт Дейвидсън, Флула Борг, Шон Гън, Тайка Уайтити, Нейтън Филиън, Сторм Рийд, Силвестър Сталоун и др.

Премиерата е на 6 август, едновременно в кината и на HBO Max.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

11 Comments

 1. Не знам, и аз не споделям всеобщия възторг, в сравнение с това, първа серия ми се струва като „снайдер кът“.
  Нищо от това, което видях не ми допада

 2. Изглежда, че е правен в по различен стил. Но за краен резултат е рано да се говори. Трябва още един трейлър да пуснат 🙂

 3. На Маргото и на таа вагина, дека че лови плъ’ове, бих им вдишАл от кафевите отворченца без да са замислА!!! 🥰🥰🥰🥰

 4. Трейлърът е супер! С Джеймс Гън шансът за провал е нищожен. Постерите изненадващо къртят отвсякъде! И все пак – маркетинговия отдел на Warner/DC е за уволнение – за какъв чеп им е да ни заливат с такава информация, докато сме в еуфория около Snyder Cut-а?! Да си бяха пазили патроните за след месец-два, когато всички студиа ще почнат да се надцакват с трейлъри за лятото.

 5. Кефи ме каква е кретения.
  Колкото и да не ни се иска Снайдървърса вече е официално мъртъв, въпреки страхотната му лебедова песен преди десетина дни.
  Това, което явно ще ни остане са такива шарени кървави простотии, но поне Джеймс Гън е достатъчно компетентен пич, който е способен да я направи максимално развлекателна. Стига WB олигофрените да не решат пак да бъркат в манджата можем да очакваме качествена идиотщина.

 6. Режисьорите, които са работили за Марвел имат доста ниска успеваемост в ДиСи! Нищо чудно този филм да е провал! Всъщност трейлърът не ме впечатли! Да, филмът ще е с R ограничение, но такова имаше и в Харли Куин!
  Изглежда и този филм ще е цветен и с подчертан марвелски тон! Като разликата с Марвел ще е в ограничението! Също е видно, че този филм е продължение на Suicide Squad 2016 – половината от актьорите са същите и играят същите роли!
  Освен това има слухове, че ще видим и Айер кът, който ще бъде пуснат по HBO Max след премиерата на The Suicide Squad 2021!