След като вчера на шега Том Холанд, Зендея и Джейкъб Бейтлън обявиха три фалшиви заглавия на третия самостоятелен „Спайдър-мен“ филм от MCU, късно снощи отново те (по „забавен“ начин) представиха и официалното „Spider-Man: No Way Home“.

Какво точно означава заглавието и какъв ще е сюжетът на това ново Спайди приключение тепърва ще разберем, а фенските теории вече се вихрят с пълна сила, вдъхновени от останалите обмисляни варианти за заглавия и символите, които се виждат на дъската, разкриваща „Spider-Man: No Way Home“. Вижте за какво точно говорим:

Трябва да признаем, че някои от алтернативите (и коментарите към тях) са доста забавни. Ние обаче, при все че сме ужасно любопитни да разберем подробности за това, което ни очаква – под каква форма ще видим Електро и Док Ок, ще се появят ли наистина Спайди версиите на Тоби Магуайър и Андрю Гарфийлд – няма да се впускаме нито да анализираме, нито да четем теории. Както казахме и вчера, смятаме, че няма да е зле, ако феновете почиват повече.

В очакване сме на първи трейлър на филма, а тук може да видите официалния вариант на заглавката.

spider-man-no-way-home20210225

Режисьор на „Spider-Man: No Way Home“ е Джон Уотс („Cop Car“, „Спайдър-Мен: Завръщане у дома“, „Спайдър-мен: Далеч от дома“), а сценарият отново е на Крис МакКена и Ерик Съмърс. В ролите са Том Холанд, Зендея, Джейкъб Бейтлън, Мариса Томей, Бенедикт Къмбърбач, Джейми Фокс, Алфред Молина, Тони Револори и др.

След поредното разместване, премиерата на филма е насрочена за 17 декември 2021.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Ех, как ми се искаше заглавието да е „Spider-Man: Зендея беше заета и си остана вкъщи и няма да дразни с присъствие повече“…