До момента третият самостоятелен „Спайдър-мен“ с Том Холанд се оформя като един от най-любопитните проекти на Marvel и нямаме търпение да видим как ще се развият нещата. Проблемът е, че след всяко късче информация, което получаваме за филма, се явяват я Холанд, я колегите му и (по един или друг начин) допълнително доразмътват и без това неясното положение около продукцията – не вярваме дори и на една дума, която излиза от устите им (особено пък на Холанд), но все пак.

Човек би допуснал, че поне може да им се има доверие да разкрият официалното заглавие на филма, но и това не можем да направим, защото всички са твърде заети да се шегуват. А какво точно имаме предвид? Вчера Том Холанд, Зендея и Джейкъб Бейтлън използваха социалните си мрежи, за да обявят „официалното“ заглавие на „Спайдър-мен 3“, което трябва да е:

spider-man-home-slice-banner-logo-20210224 spider-man-home-wrecker-banner-logo-20210224 spider-man-home-phone-home-banner-logo-20210224

Всъщност, няма лошо да се закачат младежите. Добре би било феновете да не анализират прекалено всяко късче информация и да не се филмират с всевъзможни теории, а когато му дойде времето да отидат в киното с чисто съзнание и възможност да се изненадат. Например си представяме какво би било, ако не знаехме за евентуалното участие на Електро и Док Ок, или Тоби Магуайър и Андрю Гарфийлд, и изненадващо ги видим на екран… Уви, живеем в такъв свят, че човек трудно може да избяга от всякакви спойлъри.

За да не е всичко „шегици“ и да има поне нещичко, на което да се зарадват феновете на Спайди, тримата актьори разпространиха и кадри, които се явяват първия ни (истински) поглед към „Спайдър-мен 3“. Вижте ги.

Eu87DWnVcAIxHrI Eu8wfciWYAQs0JC Eu8qVpuWQAMnumk

На този етап няма какво да коментираме. В очакване сме на нещо солидно и конкретно.

Като режисьор на „Spider-Man: Phone Home“, „Spider-Man: Home-Wrecker“ и  „Spider-Man: Home Slice“ се завръща Джон Уотс („Cop Car“, „Спайдър-Мен: Завръщане у дома“, „Спайдър-мен: Далеч от дома“), а сценарият отново е на Крис МакКена и Ерик Съмърс. В ролите са Том Холанд, Зендея, Джейкъб Бейтлън, Мариса Томей, Бенедикт Къмбърбач, Джейми Фокс, Алфред Молина, Тони Револори и др.

След поредното разместване, премиерата на филма е насрочена за 17 декември 2021.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *