Мина повече от година и половина от последната ни новина за „Gremlins: Secrets of the Mogwai” – новия анимационен сериал по класиката „Гремлините” на Джо Данте. Новата продукция ще бъде далечна предистория на познатите филми и ще се фокусира върху обичания от всички Гизмо.

Очевидно скорошната реклама на Mountain Dew, която може да видите по-долу, е подтикнала създателите на новия сериал най-после да разкрият малко информация и официалните актьорски попълнения.

Припомняме ви, че „Gremlins: Secrets of the Mogwai” ще се развива през двадесетте години на миналия век в Шанхай и ще проследи съдбата на младия Сам Уинг и срещата му с Гизмо.

Благодарение на Variety вече знаем и кои актьори ще озвучават основните персонажи. Б. Д. Уонг („Mr. Robot”), Минг На-Уен („Мулан”) и Джеймс Хонг („Големи неприятности в Малкия Китай“) ще бъдат част от семейството на десетгодишното момче, съответно бащата Фонг, майката Хон и дядо Уинг. Самият Сам ще звучи с гласа на Айзък Уанг, на който тепърва предстои да гради име за себе си. Компания ще им правят Ей Джей Лакаскио като Гизмо, Габриел Грийн като Ел, Матю Рис като Райли Грийн, основният злодей, и други.

Ето и официалното описание на сериала:

Младият и наивен Сам обединява сили с крадлата Ел, за да помогне на малкия могуай Гизмо да стигне до семейството си. Те се отправят на опасно пътешествие през китайската провинция, сблъсквайки се с най-разнообразни създания от местния фолклор. По пътя си те ще бъдат преследвани от жесток и безскрупулен английски индустриалист, който владее черна магия и е готов на всичко, за да открие тайното съкровище на могуаите.

Gremlins: Secrets of the Mogwai” ще бъде представен под формата на десет половинчасови епизода по HBO Max, а сценарият е дело на Це Чун, който е и изпълнителен продуцент. Все още няма официална премиерна дата, но това трябва да се случи по-късно през годината.

За финал ви оставяме и с официалното лого на сериала:

gremlins-secrets-of-the-mogwai

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments