Тарън Еджъртън
Тарън Еджъртън

Само като се замислим колко любими филми и сериали имаме, които разказват за серийни убийци, човек би си помислил, че в някакъв момент ще ни писне. Напротив! С пълна газ се хвърляме към поредния престижен проект, който ще ни разкаже истинска, интересна и доста нестандартна история, каквито (като спецове в жанра) не много често имаме възможност да видим.

Става дума за предстоящия проект „In With The Devil” – лимитиран 6-епизоден сериал от Apple TV+, които явно продължават да вкарват големи пари в интересни и престижни проекти. Тук става въпрос за историята на Джеймс Кийн – млад атлет с големи надежди за кариера в американската футболна лига, когото обаче го чака десетилетие зад решетките. Прокурорът по случая му предлага нестандартна сделка – ранно освобождаване, но в замяна, докато той е в затвора, да се сприятели и да извлече самопризнание от заподозрян сериен убиец. Лари Хол е осъден за убийството на тийнейджърка, но прокурорът е подозирал, че той е убил повече от 20 жени, но не е можел да го докаже, заради което предлага на Кийн тази размяна.

Историята е изключително интересна и предполага сюжет за сериен убиец, какъвто досега не сме гледали. Сериалът ще разгледа близката връзка, която двамата създават, както и подвизите, на които хората са готови, когато търсят опрощение и дали такова всъщност е възможно. „In With The Devil” ще събере изключително любопитното актьорско дуо Тарън Еджъртън, който ще изиграе Кийн, и Пол Уолтър Хаузер в ролята на убиеца. Еджъртън досега е играл все твърдо позитивни персонажи, тъй че тази роля ни звучи като възможност да ни покаже по-широк диапазон от актьорските си умения. Хаузер пък ни направи страхотно впечатление като титулярния персонаж в „Richard Jewell” на Клинт Истууд и много искаме да го видим като психопат – сигурни сме, че ролята ще му лепне отма.

Като фенове на жанра, приветстваме факта, че сценарият на „In With The Devil” е написан по биографията на реалния Джеймс Кийн „In With The Devil: A Fallen Hero, A Serial Killer, and A Dangerous Bargain for Redemption“. С адаптацията се нагърбва Денис Лехейн, а режисурата е поверена на Михаел Роскам, което също е добър знак, тъй като двамата вече работиха по силно недооценения „The Drop”. Засега стартова дата на продукцията не е обявена, но стискаме палци да е скоро.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *