Повече от година не бяхме попадали на големи новини за „Babylon“ на Деймиън Шазел, до преди няколко дни, когато Deadline съобщиха, че най-вероятно чаровната австралийка Марго Роби ще замести Ема Стоун в тази R-драмата, посветена на Холивуд през 30-те години и по-специално преходния период в края на нямото кино.

Тоталната промяна на всевъзможни графици с гигантското забавяне на индустрията в последните месеци прави възможни всякакви извинения – винаги можеш да се „измъкнеш“ от нещо, за което си дал дума, с „конфликт в ангажиментите във времето“. Не казваме, че такъв е случаят със Стоун, която беше едно от главните действащи лица в хита на Шазел „La La Land“. Така де, светът се променя, уговорките – също.

Напомняме, че другата главна роля е „запазена“ за Брад Пит. Съвместният им опит пред камерата на Куентин Тарантино в „Имало едно време… в Холивуд“ вероятно ще е от полза за Роби и Пит, макар че предполагаме тотално различен режисьорски подход към работата на терен от страна на Шазел. И двете звезди обаче в момента са заети с проекти – Пит е в екипа на Дейвид Лийч за „Bullet Train“, а Роби започва снимки с Дейвид О. Ръсел и Крисчън Бейл след няколко месеца. Тези детайли водят до заключението, че Деймиън Шазел ще трябва да почака, за да се „вклини“ в ангажирания график и е много вероятно новият му проект „Babylon“ да се забави с реализацията.

Не ни допада вечната „дамга“, която пишещите отвъд Океана слагат върху всеки нов проект, съдейки само по имената, включени в него – как може да си сигурен, че Шазел плюс Пит плюс Роби означава сигурен „Оскар“?! Пък и на кого му пука всъщност? Харесваме много работата на този талантлив режисьор, обожаваме Брат Пит и се възхищаваме на упорството и трудолюбието на красивата Марго Роби, затова се надяваме, че бъдещият им общ проект да бъде филм, който зрителите ще посрещнат с овации. При това – в кината! Узнаем ли новини за „Babylon“ – ще съобщим своевременно.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

11 Comments

  1. Нищо не може да спаси смърдящи поредици като “Карибски пирати”.

  2. Твоите коментари, защото пък лъхат на зрялост и мъдрост… 😀

  3. He бе, caмотен унyфри, самият факт, че взимаш лично нечие негативно мнение за малоумните “Пирати”, говори достатъчно 😄

  4. Отивай да търкаляш аспиринчета в дъжда/снега! Гледай си твоите малоумни филми и си трай!