Поетично заглавие за един изключително поетичен филм. Валери Милев (“Wrong Turn 6: Last Resort”, “Re-Kill”) се завръща с четвъртия си режисьорски филм, който по никакъв начин не изневерява на стила му. Българинът този път отива дори една крачка по-далеч. Дани Трехо ще трябва да се изправи срещу огромна армада от канибалистично настроени войници, чието ДНК е смесено с това на прасета. Сега те са на върха на хранителната верига и група оцелели, последната отбранителна линия на човечеството, ще трябва да рискуват живота си и да унищожат тези грешки на природата.

Филмът обиколи няколко фестивала през миналата година и през октомври ще дебютира по дигиталните платформи. По този повод The Horror Collective пуснаха доста зарибяващ трейлър. Вижте го:

It’s a pig’s world!

Duke Nukem 3D е първата асоциация, която ни идва, след като гледахме тези деветдесет секунди. Ясно ни е, че подобен род ужаси не се харесват на повечето хора, но пък трейлърът изглежда изключително забавно и се надяваме, че ще бъде точно това. Лично ние ще му хвърлим едно око, защото обичаме подобни безмозъчни филми, а и режисьорът ни допада.

Заснетият в България “Bullets of Justice” е режисиран от Валери Милев, а сценарият е дело на Милев и Тимур Турисбеков. В ролите ще видим Дани Трехо, Тимур Турисбеков, Доротея Толева, Яна Маринова, Деси Славова и други. Филмът ще дебютира по дигиталните платформи на 15 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. АКо не друго, евала, че имаме български режисьор, който прави жанров филм!

  2. ехе ,че то изглежда доста прилично в сравнение с останалите WTF браво валери