Макар да има предостатъчно заглавия по стрийминг платформите за гледане, в екипът ни очаквахме с огромно нетърпение да чуем някаква позитивна информация около бъдещето на един от любимите ни сериали – „Mindhunter” на великия Дейвид Финчър. Последно отбелязахме, че режисьорът е прекалено зает с „Mank“ и продуцирането на втория сезон на „Love, Death + Robots” и че имаме надежда, че след като приключи работата си по тях, ще се завърне към „Mindhunter”, но уви, новините не са добри.

В интервю за Vulture Дейвид Финчър споделя какво е положението около сериала и евентуалния нов сезон:

Сериалът беше прекалено скъп, докато броят на зрителите беше твърде малък. Имаше разговор от сорта на „Завърши „Манк“ и ще видим как се чувстваш след това“, но честно казано не мисля, че ще успея да направя трети сезон за по-малко пари от бюджета на предходния. И същевременно човек трябва да е реалист и да е сигурен, че вложените пари ще са по-малки или поне равни спрямо броя на зрителите.;

За наше огромно съжаление тези думи ни звучат като последният пирон в „ковчега“ на „Mindhunter”. Имайки предвид, че и актьорите са освободени от договорите си, шансът за светлина в края на тунела е нищожен. Нямаме намерение да таим напразно надежди. В крайна сметка получихме два перфектни сезона и е време да се примирим.

Добрата новина е, че „Mank“ е само на два месеца от премиерата си и съдейки по последния трейлър, изглежда ще видим нещо наистина различно и интересно от Дейвид Финчър. Също така нямаме търпение да разберем и какво ще ни представи той в бъдеще.

Mank“ ще има лимитирани прожекции в САЩ на 13 ноември, след което ще получи своята премиера по Netflix на 4 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *