Чудили ли сте се някога как щеше да изглежда Джон Уик, ако беше европеец и имаше трима нескопосани приятели, които трябваше да влачи след себе си? Е, дори и да не сте, с огромно задоволства съобщаваме, че вече имаме отговора. Само ще заместим ноар-стилистиката на „Джон Уик“ с датската мъглива провинция, както и костюмите на Киану с една от най-badass визиите, в които сме виждали страхотния Мадс Микелсен досега, и ето ви първият тийзър на „Riders of Justice”.

Микелсен влиза в ролята на военен ветеран, който се прибира вкъщи за да се грижи за дъщеря си, след като съпругата му загива трагично във влаков инцидент. Той обаче се среща с оцелял от катастрофата, разбира, че инцидентът може би не е бил съвсем случаен и поема на изпълнена с насилие мисия за отмъщение.

Прилагаме първия тийзър на „Riders of Justice” и отбелязваме, че можете да си пуснете английски субтитри.

https://www.youtube.com/watch?v=0-zKp0IrM1c

Филмът определено изглежда обещаващо – хем ще е екшън, хем очевидно хуморът няма да липсва. Освен забавните „лафове“, които пускат образите, хуморът произтича и от напрежението между невероятно сериозния и смръщен герой на Микелсен и спътниците му, които очевидно си нямат ни най-малка идея как да се държат страховито като него. Още от сега сме фенове на единия, който казва, че иска да си отиде вкъщи и да яде бананова торта – напълно разбираме как се чувства.

В допълнение към трейлъра на „Riders of Justice”, в интернет дебютира и триминутен клип, но, за съжаление, за него няма субтитри (може би и заради това ни изглежда доста по-сериозно). Само гледайки израженията на героите обаче, както и начина, по който Микелсен се завърта и удря юмрук в лицето на някой, който го заплашва с пистолет, вече знаем, че това ще е филм, който ще си струва гледането.

Въпреки тежката атмосфера, на базата на рекламите смятаме, че ни очаква нещо доста нестандартно и странно забавно. В тази посока ни навежда и фактът, че „Riders of Justice” е поредна колаборация между Мадс Микелсен и режисьор-сценариста Андерс Томас Йенсен, след като те работиха заедно по „The Green Butchers”, „Flickering Lights” и „Men & Chicken” – все филми с впечатляващо абсурдни и изкривено забавни концепции.

Пълният актьорски състав включва Никълъс Бро, Ларс Бригман, Николай Лий Каас и Андреа Хик Гадеберг.

Riders of Justice” ще дебютира в Дания на 19 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *