Комбиниращият тийнейджърска драма и мистериозен трилър „Pretty Little Liars“ е един от най-прочутите младежки сериали в Съединените щати, а и по света. Той е разработен и ръководен от сценариста, продуцент и режисьор Ина Марлене Кинг по поредицата романи на Сара Шепард. Този телевизионен феномен се върти от лятото на 2010 до лятото на 2017 година в канала Freeform на Disney, а привлекателността му, освен всичко друго,  вероятно се дължи на пикантните истории и сплетни, любими на дамското народонаселение от всякакви поколения.

Убийствените интриги на „Лъжкините“ се въртят около тайнствения непознат, наречен „А“, запознат с най-дълбоките тайни на момичешката общност. Ролите бяха разпределени между Троян Белисарио, Люси Хейл, Ашли Бенсън, Шей Мичъл, Саша Пиътърс и Джанел Париш. Фенщината се разраства дотам, че се появяват две „spin-off“ поредици – „Ravenswood“ и „Pretty Little Liars: The Perfectionists“.

Сега, няколко години след края на „Pretty Little Liars“, авторът на друга успешна тийнейджърска мания – „Riverdale“, решава да се заеме с рибуут на „Лъжкините“.

Според The Hollywood Reporter този смелчак, който има желание да добави още активи към сериозното си количество „слава и богатство“, е Роберто Агире-Сакаса. А обещанието за новите приключения е само да се ползва известността на „марката“ – нито героите ще са същите, нито средата. Ще видим нова история, за нова приятелска група.

Идеята е да се пренесе малко от мрачното „Ривърдейлско“ настроение към наследството на „Лъжкините“. За момента няма телевизионен канал, който да е заявил интерес към готвената своеобразна амалгама, но екипът и продуцентите Лесли Моргенстайн и Джина Джироламо се надяват на благосклонния поглед на HBO Max. Остава да се реши дали създателката на оригиналното шоу Ина Марлене Кинг ще бъде „съблазнена“ да се присъедини към новата завера, или всичко ще остане във владение на Агире-Сакаса?!

Ако има заинтересовани по случая, обещаваме да проследим този „казус“. В противен случай ще се оставим да плуваме в блажено неведение относно новите „Pretty Little Liars“.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *