Преди месец попаднахме на и отразихме първия тийзър на предстоящия лимитиран сериал на Showtime „Your Honor“. Тъй като сюжетът ни звучеше стандартно – син на съдия блъска (и убива) човек с автомобила си, след което бяга от мястото на престъплението и разчита баща му да покрие случая, това, което ни привлече към проекта беше творческият екип, в лицето най-вече на страхотния Брайън Кранстън (който прави завръщане към телевизията след епохалния „Breaking Bad“) както и сценариста Питър Мофат („The Night Of“).

Сега Showtime представят пълен трейлър на „Your Honor“, който разкрива допълнителни и смеем да кажем любопитни подробности за сюжета и значително повишава интереса ни към сериала. А какви точно са тези подробности, вижте сами:

https://www.youtube.com/watch?v=ZJPOla_1Px0

Сега вече изглежда напълно логично, че Питър Мофат няма ни предложи проста история за „hit and run“ и „опит за прикриване“, а нещо далеч по-сложно, което разглежда множество теми и работи на много нива, но честно казано, след първия тийзър не си го помислихме. Но както и да е, вече сме сериозно зарибени, а освен Кранстън (в последния кадър на трейлъра ни пълни душата) от актьорите няма как да не отличим и Майкъл Щулбарг, Хоуп Дейвис и разбира се, Исая Уитлок-джуниър. „Shiiiiiiit!“

Отбелязваме, че „Your Honor“ е базиран на израелския сериал „Kvodo“ на Рон Нино и Шломо Машиах и ще бъде с продължителност 10 епизода. Освен споменатите Кранстън, Щулбарг, Дейвис и Уитлок, в актьорския състав се включват Йънтър Духан, Кармен Еджого, София Блек-Д’Елия, Ейми Ландекър, Тони Къран и др. В основния продуцентски екип са Питър Мофат, Робърт и Мишел Кинг („Добрата съпруга“) и Лиз Глоцър („Мъглата“).

Премиерата е предвидена за декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *