Няма момент, в който да хвърлим поглед върху нов проект с Брайън Кранстън – и да не ни се иска да го видим ей сега, веднага! Този актьор притежава удивителна притегателна сила и майсторски подход към ролите, на който може да му завиди всеки негов колега. С удоволствие споделяме новината от преди няколко дни, че Showtime подготвят поредица с негово участие – „Your Honor“.

Сюжетът на сериала ще бъде свързан с безкрайно тежките решения, които се налага да взема един родител в отчаян опит да защити детето си. Showtime явно са напреднали с работата си по проекта, защото пуска в обръщение тийзър – вижте.

https://www.youtube.com/watch?v=roYUu94NjVE&feature=emb_logo

Секундите за среща с героите на „Your Honor“ разкриват най-важната част от завръзката на поредицата – след постъпка на млад човек в Ню Орлиънс, която неизбежно подлежи на някакво наказание, един високо уважаван съдия, който всъщност е баща на момчето, започва да плете мрежа от лъжи и измами, които трябва да защитят сина му и да го предпазят от възмездие. Младежът е катастрофирал, избягал е от мястото на престъплението, но при удара всъщност е убил човек. Собственоръчното „покриване“ на злодеянието от съдията постепенно става още по-ужасно и ирационално – а докъде ще стигне, това ще стане ясно от развитието на действието…

В тази драматична трилър-история компания на Кранстън ще правят Хънтър Дуън, Майкъл Щулбарг, Кармен Еджого, София Блек-Д’Елия, Исая Уитлок-син и Хоуп Дейвис (толкова отдавна не сме я виждали на екран!). Сценарист на поредицата е Питър Мофат, в чиято филмография като продуцент и автор е „The Night Of“ на НВО; изпълнителни продуценти са Робърт и Мишел Кинг, познати с работата си по „Добрата съпруга“ на CBS.

Очаква се „Your Honor“ да се появи скоро по Showtime – ще следим за новини, за да ви информираме кога точно ще е това ориентировъчно „скоро“.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *