Една е Мадона – и вече се е сдобила с иконичен статус. Десетилетия в шоубизнеса с уникално влияние върху музикалната индустрия и по-скоро странни опити в киното. Едно е безспорното й постижение – главната роля в „Евита“, един от легендарните мюзикъли на Андрю Лойд Уебър, режисиран от непрежалимия сър Алън Паркър. Сред останалите заглавия с нейно участие са „Desperately Seeking Susan“, „Dick Tracy“, „A League of Their Own“, а ако някой помни – имаше и няколко опита зад камерата, в ролята на режисьор, които бяха (меко казано) провали.

И сега, в навечерието на 62-рия рожден ден на певицата (16 август), споделяме информация от нейното карантинно ежедневие, споделена в Instagram-профила със само 15,4 милиона последователи (ще кажем за сравнение, че Прианка Чопра-Джонас има 56,1 милиона, като последните 6,1 са се втурнали да я следват в последните 6 месеца!)

Тук виждаме Мадона в работна атмосфера с Диабло Коуди


… а тук двете съавторки се поздравяват с тост, в малко приповдигнато настроение.


View this post on Instagram

A Toast to Life……………🍸 🤡 #diablocody

A post shared by Madonna (@madonna) on

Харесваме много работата на Коуди по „Джуно“, тя е автор и на „Jennifer’s Body“, както и на „Tully“, има и режисьорски „забежки“, а заедно с Джейсън Рейтман планират работа по бъдеща поредица на НВО. Какво ще излезе от тази нова авантюра с Мадона – все още не е ясно, както не можем да бъдем сигурни как двете дами са си разпределили ролите, дали са (само) съсценаристки и ще ангажират някой друг с режисьорски поглед, или някоя от двете ще се пробва да застане начело на екипа на бъдещия им съвместен проект. Може пък да готвят (авто)биографична филмова история на самата Мадона?!

Ще се оглеждаме за ъпдейти по темата, може самата ентъртейнмънт-дива да „избухне“ по темата точно на рождения си ден…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *