На този етап годината не е особено щедра към кино индустрията и в частност хорър жанра, но когато киносалоните са празни, човек винаги може да разчита на стрийминг платформите и домашния уют, за да се наслади на най-новите заглавия, които поради една или друга причина не са успели да стигнат до големия екран.

Днес RLJE Films разпространиха първия трейлър на нов обещаващ хорър-трилър със заглавие „The Room”. Филмът разказва за Кейт (Олга Курленко) и Мат (Кевин Янсенс), които напускат големия град, за да живеят спокойно в стара къща, където откриват тайна стая, която има възможността да изпълни всяко тяхно желание. Новият им живот се превръща в истинска приказка. Но отвъд привидно красивото блаженство се крие нещо злокобно и двойката ще научи, че желанията им имат ужасяващи последствия.

Звучи интересно и свежо, нали? Ако това е възбудило въображението ви, то трейлърът със сигурност ще ви накара да сложите „The Room” в дългия списък със задължителни заглавия за гледане.

Както вече казахме – изглежда превъзходно! Големи фенове сме на камерните филми, а този определено провокира интереса на екипа ни. Любопитна е идеята за безграничността на желанията, които героите могат да поискат, и фактът, че за да им се радват, те не трябва да излизат от къщата. Концепция, която досега не мислим, че сме виждали в друг хорър филм. Минималистичният подход, съчетан с (надяваме се) добър сценарий и добра актьорска игра са перфектна рецепта за успешен хит, но на този етап ще затаим дъх и ще стискаме палци за успех.

Предлагаме ви и три варианта на постера на филма.

the-room-poster-i3-20200605 the-room-poster-20200605 the-room-poster-i2-20200605

The Room” е режисиран от Крисчън Волкман („Ренесанс“) и е с участието на Олга Куриленко („Забвение“, „Спектър на утехата“, „Вампирска академия“) и Кевин Янсенс („Отмъщение“).

Премиерата на филма е насрочена за 21 юли, като заглавието ще е достъпно директно на VOD, Digital HD, DVD и Blu-ray.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Бах маа му. Винаги съм сакал мисис Олга Курленко да ми са изсЕре в ръките…