Преди почти половин година ви споделихме първите снимки от предстоящото продължение (пристигащо 25 години след предишния филм) на приключенията на обичните стоунъри Бил и Тед – „Bill and Ted Face The Music”. В ролите, разбира се, се завръщат Киану Рийвс и Алекс Уинтър, а сега, когато изглежда, че може би наистина се приближаваме към момента, в който в кината ще започнат да излизат нови филми, имаме възможност да видим и първия трейлър.

Припомняме първо, че „Bill and Ted Face The Music” е третата част от поредицата за двамата най-добри приятели Бил и Тед, които пътуват из времето и пишат песни, за да спасят света. Този път обаче, тъй като са достигнали достолепна средна възраст, за новото им приключение ще им помогнат двете им дъщери-тийнейджърки. В техните роли ще видим Самара Уийвинг, която напоследък гледаме на доста места и искрено ѝ се радваме, и Бриджит Линди-Пейн, позната от Netflix сериала „Atypical”.

Филмът е написан от оригиналния сценарист Ед Соломон в колаборация с Крис Матисън, който казва следното за сюжета:

Дъщерите много обичат музиката на бащите си и искат да им помогнат. Опитват се да помогнат на бащите си да създадат една невероятна банда, с която да спасят вселената. Ед и аз винаги си представяхме, че Бил и Тед нямат други приятели. Те просто си висят заедно, имат някакво странно сливане на мозъците и дъщерите им, Били и Теа имат същото помежду си. Те обожават това, което бащите им правят, и си казват „Да, ще им помогнем да създадат една страхотна банда.

Вижте трейлъра сега:

От казаното от сценариста ни се струва, че дъщерите ще имат доста по-сериозна роля от видяното в трейлъра. Нормално е обаче, че първата реклама залага стриктно на носталгията и без съмнение, всички фенове на оригиналните филми с умиление ще видят отново познатите фрази и запазената марка жестове на Бил и Тед. Освен това, трейлърът ни показва, че двамата ще се опитат да крадат собствената си песен от собствените си бъдещи версии, което никога в историята на пътуването във времето не е било добра идея, така че ще очакваме щерките вероятно да трябва да спасяват татковците си от недообмислените им идеи.

плакат

bill_and_ted_face_the_music_ver2_xlg

Bill and Ted Face The Music” е режисиран от Дийн Перисо, а освен Киану Рийвс, Алекс Уинтър, Самара Уийвинг и Бриджит Линди-Пейн в каста са включени цял отбор поддържащи актьори като Кид Къди, Кристен Шал, Джилиан Бел, Холанд Тейлър, Бек Бенет и др.

Засега премиерната дата е оставена за 21 август тази година, така че стискаме палци това да остане така.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Така и не разбрах манията по тоя франчайз. Изглежда ми нелепо отвсякъде и ще го пропусна с кеф. Сори, Киану!