Патрик Уилсън позева, докато светът се сгромолясва.
Патрик Уилсън позева докато светът се сгромолясва.

Почва да става традиция да закъсняваме с новините за „Moonfall”, но това е положението. Преди броени дни The Hollywood Reporter съобщиха, че (принципно) харесваният от нас Патрик Уилсън и познатият от „Всичките пари на светаЧарли Плъмър ще се присъединят към Хали Бери и Джош Гад в най-новия филм-катастрофа на майстора на деструктивния екшън Роланд Емерих, в който Луната и Земята вървят към неизбежен сблъсък.

Според информацията, Патрик Уилсън, който работи с Емерих в последния филм на режисьора – „Битката за Мидуей“, ще влезе в ролята на опозорен бивш астронавт от НАСА (колега на героинята на Хали Бери), чиято последна мисия, която завършва с трагедия, крие информация за надвисналата катастрофа. Чарли Плъмър ще бъде неговият син-тийнейджър. Надяваме се, че сюжетната линия на Плъмър ще е по-интересна от това да е хванат някъде в капан, в компанията на високопоставена личност или красива девойка, докато тати „спасява деня“. Но познавайки Емерих, точно това очакваме.

Припомняме, че в „Moonfall” мистериозна сила изкарва Луната от орбитата ѝ около Земята и я запраща към неизбежен сблъсък с живота, такъв какъвто го познаваме. Броени седмици преди катастрофата, противно на всякакви очаквания, група неудачници стартират отчаяна невъзможна мисия в космоса. Те оставят хората, които обичат, и рискуват всичко, за да кацнат на лунната повърхност и да спасят планетата ни от унищожение.

Припомняме още, че освен режисьор на „MoonfallРоланд Емерих е и сценарист, наравно с Харалд Клозер („2012”) и Спенсър Коен („Extinction“), както и продуцент, отново редом до Клозер, с когото сътвориха „2012” и „10 000 пр.н.е.“. Очаква се продукцията да стартира тази есен в Монреал, а премиерата е предвидена за 2021 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Ако раздаваха “Малини” за филми в pre-production, този щеше да е сред фаворитите.