Интересно ни е да наблюдаваме развитието на Чарли Хънам – любопитни са ни причините, поради които се захваща с някои проекти, както и ни се ще да научим повече за начина, по който работи с авторите им. По повод новия проект, по който му предстои да работи, нямаме съмнение, че резултатът ще бъде трогателна история за едно безусловно приятелство. Става дума за екранизация на мемоарите на прочутия катерач и професионален фотограф Бен Муун „Denali: A Man A Dog, A Friendship Of A Lifetime“ – с тази идея се захваща Макс Уинклър, който ще напише и режисира филма за Spyglass Media Group.

Според информацията от Deadline, Чарли Хънам ще влезе в ролята самия Бен Муун, който разказва за 15-годишната си връзка с Денали – чаровен вълчо, когото Муун осиновява като малко пале от приют за кучета в Орегон. Двамата се отправят на много пътешествия заедно, преживяват диагнозата „рак на дебелото черво“, застигнала Бен на 29-годишна възраст, справят се и с лечението и се радват на пълното възстановяване на Муун. Малко по-късно се оказва, че и Денали страда от рак, който става причина за приключване на земния му път…

Мемоарите на Бен Муур бяха публикувани в началото на 2020 година, след като Penguin Random House му предлагат да ги издадат, трогнати и от късометражния филм, създаден от Муур и екип приятели през 2015 година, превърнал се във viral-явление онлайн, с множество фестивални награди. И ето, че идва време за пълнометражен проект, който ще бъде продуциран от Албърт Бергер и Рон Йеркса (Bona Fide Productions) и от самия Чарли Хънам.

Предстои да научаваме подробности за „Denali“, той като в момента проектът е в доста начален стадий на развитие, пък и преди да се задвижи снимачният период, Хънам трябва да приключи с ангажиментите си по „Шантарам“ („Shantaram“) за Apple TV+. А сега предлагаме на вашето внимание един цитат, както и самия късометражен филм „Denali“.

There is this really smart scientist guy, he thought that people could learn a lot from dogs. He said that when someone you love walks through the door even if that happens five times a day, you should go totally insane with joy…

 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *