Дали не е време да споменем отново Disney+ като един от основните снабдители със съдържание на американското (и не само) народонаселение, изтощено от поддържането на социална дистанция?! През изминалата седмица колегите от Collider са се свързали с (безсмъртния) Джери Брукхаймър, за да си поговорят за „бъдещи творчески планове“ по повод поредицата за Starz „Hightown“ (очевидно преминала ниско под нашия радар за важни новини) и някак между другото е станало въпрос за франчайза „National Treasure“ („Съкровището“).

Ето подробностите, споделени от прочутия продуцент в блиц-интервю.

И така, може да се очаква „National Treasure 3“, при това със същия актьорски екип – за къде без Никълъс Кейдж?! Стана ясно, че едноименния сериал, по който  се работи едновременно с идеята за трета филмова част, ще бъде с по-млади актьори и е предназначен за… Disney+.

Филмовата версия е още в процес „подготовка на сценарий“, като за това е ангажиран Крис Бремнър, който написа „Лоши момчета завинаги“. Режисьор на Кейдж и Даян Крюгер отново ще бъде Джон Търтълтауб, който през 90-те беше по-често споменавано име във връзка с интересни филмови проекти, а през отминаващото десетилетие го свързваме само с „Чиракът на магьосника“ и „Last Vegas“.  За творческия и актьорски екип, който ще бъде ангажиран с телевизионния сериал, все още няма информация с имена, но по проекта се работи – стигнали са до ниво „сценарий за пилотен епизод“.

Двете части на „National Treasure“ излизат през 2004 и 2007 година – големият въпрос пред подготвяния трети филм е дали мистър Кейдж не е вече прекалено възрастен, за да се вмъкне отново в ролята на познатия историк и майстор на обири Бенджамин Франклин Гейтс… Да видим, Брукхаймър е известен с това, че не се отказва от проектите си.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *