Представихме един куп от по-високопрофилните проекти на новата стрийминг платформа Quibi (която ще предлага съдържание само за мобилни устройства и на „quick bites” от максимум 10 мин.), но пропуснахме да отбележим проекта, който ни вълнува в най-голяма степен – антологичния хорър сериал „50 States of Fright“, зад който стои легендата в жанра Сам Рейми.

50 States of Fright“ ще отведе зрителите на зловеща разходка из Съединените американски щати, като всеки епизод ще разкаже страховита история, вдъхновена от известна градска легенда от някои от 50-те американски щата. За първия сезон това ще бъдат Колорадо, Флорида, Айова, Канзас, Мичиган, Минесота, Мисури, Орегон и Вашингтон.

Вижте един тийзър и първия трейлър на сериала, които ще ви дадат да вкусите от предстоящия ужас…

https://www.youtube.com/watch?v=PYZcmaBvpDI

https://www.youtube.com/watch?v=yvSnlU6O6N0

Изглежда повече от прекрасно. Едва ли всички епизоди ще бъдат на супер високо ниво (така е при антологиите), но нямаме съмнение, че цялостното изживяване ще си заслужава. И си мислим, че точно такъв антологичен формат ще работи най-добре за Quibi, за разлика от филм, разделен на няколко части. Но ще видим.

Сред актьорите, които ще видим в отделните епизоди на „50 States of Fright“ са Рейчъл Броснан, Травис Фимел, Кристина Ричи, Джейкъб Баталон, Минг-На Уен, Таиса Фармига, Аса Бътърфилд, Джон Маршъл Джоунс, Рон Ливингстън, Виктория Джъстис, Карън Алън, Колин Форд, Рори Кълкин, Уилям Б. Дейвис, Елизабет Рейзър и др.

В добавка вижте няколко снимки и един постер.

fifty-states-of-fright-quibi-image-scaled fifty-states-of-fright-i01-20200404 fifty-states-of-fright-i02-20200404 плакат

Освен Сам Рейми, изпълнителни продуценти на „50 States of Fright“ са Ван Тофлър, Тони ДиСанто, Коди Цвайг, Бари Баркли, Томи Кориейл и Крис Мангано. Сам Рейми е сценарист на някои от епизодите заедно със своя брат Айвън Рейми и също така се очаква да режисира поне една от историите.

Премиерата е на 13 април по Quibi. Самата стрийминг платформа ще стартира на 6 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *