В качеството си на режисьори и продуценти Фил Лорд и Крис Милър са отговорни за едни от най-интересните и оригинални анимационни филми от последните години – в портфолиото им влизат „Облачно с кюфтета“, „Lego: Филмът” и „Спайдър-мен: В Спайди-вселената”, за който спечелиха „Оскар“. По тази причина всеки предстоящ анимационен (а и игрален) проект на дуото влиза в графата ни „задължителни“.

А най-новият им филм се нарича „Connected“ и представлява семеен „road movie”, в който баща отчаяно се опитва да възобнови връзката си със своите обсебени от технологиите деца, като отвежда семейството на пътешествие до колежа, където е приета по-голямата му дъщеря. Разбира се, историята предлага изненада, която ви предлагаме да откриете сами в първия трейлър на филма.

Отбелязваме само, че в „Connected“ Лорд и Милър влизат в ролята на продуценти, а на режисьорското столче сяда Майк Рианда, който е автор на сценария заедно с Джеф Роу. Ролите озвучават Аби Джейкъбсън, Дани МакБрайд, Мая Рудолф и самият Майк Рианда.

Изглежда повече от чудесно. Радваме се, че Лорд и Милър отново залагат на интересен визуален подход към анимацията, който по чудесен начин допълва историята. А както се вижда от трейлъра, тя е колкото позната, толкова и оригинална – в днешно време, важни са подходът и гледната точка. Досега Лорд и Милър не са ни разочаровали и нямаме търпение да гледаме „Connected“ и да прекараме два часа с симпатичните му герои.

Режисьор на „Connected“ е Майк Рианда, който е и сценарист наравно с Джеф Роу. Продуценти са Фил Лорд и Крис Милър. Ролите озвучават Аби Джейкъбсън, Дани МакБрайд, Мая Рудолф, Майк Рианда, Ерик Андре, Оливия Колман и др.

Премиерата е на 18 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *