Може да изглежда странна или особена привързаността на авторите към телевизионните формати, но в момента, в който си направил собствена поредица, и тя върви с успех, особено в някоя от мащабните мрежи за разпространение на Щатите, със сигурност искаш да продължиш пристрастяващото чувство за удовлетвореност. Може да се изпадне в период на творческа „немощ“, това се случва дори и по време на излъчването на сериали, но ако тръпката все още я има, а и стремежът да създадеш нещо ново за публиката – то винаги може да се „започне отначало“.

Това ще стори Грег Даниелс, автор на „The Office“ и „Parks and Recreation“, който отдавна работи по нова комедийна поредица – „Upload“, като нейният дебют е предвиден за месец май по Amazon Prime. Поръчката за пилотен епизод е дадена на Даниелс още през 2017 – вижте първи трейлър.

Главната роля е поверена на Роби Амел, а действието се развива (някога) в бъдещето, когато ще има осигурена опция за качване на личното съзнание във виртуална реалност и където животът (теоретично) би могъл да продължи вечно. Дори е възможно живите хора да продължат общуването си с „оттеглилите се“ в облака с данни чрез използване на технологиите за наблюдаване на виртуална реалност. Макар да създава усещането за „Западен свят“, на пръв поглед тази история изглежда интересна. Сюжетът се завърта около Нора, която обслужва клиенти в луксозното място за живот след смъртта „Lakeview“, а когато купонджията/компютърен спец Нейтън катастрофира с колата си, неговата приятелка го „ъплоудва“ във виртуалния свят на Нора…

В този нов сериал ще участват още Анди Ало, Крис Уилямс, Кевин Бигли и др. След изключителния успех на двете споменати поредици – „The Office“ и „Parks and Recreation“, всякакви проекти на Грег Даниелс биха провокирали интерес и ще бъдат следени с внимание от публиката. В момента той завършва работата си по още един комедиен сериал – „Space Force“, който ще се излъчва по Netflix, а в главната роля ще видим мулти-талантливия Стив Карел.

Премиерата на „Upload“ е по Amazon Prime на 1 май 2020.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *