Свикнали сме да очакваме свръх-професионални изпълнения от Хю Джакман, който е един от любимите ни актьори. Но суперлативите в трейлъра на най-новия филм с негово участие ни се струват малко преувеличени – чак пък „най-върховното постижение“ в кариерата му до момента?!

Вярна е онази позната мъдрост, че си толкова добър, колкото добри са твоите партньори – особено в колективно изкуство като киното. И сме сигурни, че „Bad Education“ няма да е изключение – Джакман не може да си позволи друго, освен да е „страхотен“, при положение, че си партнира с носителката на „Оскар“ Алисън Джани, пък и сценарият очевидно предоставя възможност да се развихрят всички. И се е получила провокативна комедийна история с елементи на разследване, при това по съвсем истински случай. Вижте!

https://www.youtube.com/watch?v=ZVffM3OZkH8&feature=emb_logo

Bad Education“ разказва историята на Франк Тасоне, управителя на училищния район в Рослин, Лонг Айлънд, който не просто е донесъл страшно много слава на училищата в района с помощта на партньорката си Пам Глъкин, но е обичан и уважаван както от учениците, така и от родителите и учителите. Всичко е наред, докато една амбициозна ученичка-репортер не решава да разгледа в дълбочина училищните финансови отчети и разкрива може би една от най-мащабните схеми за неправомерно усвояване на пари. Как ще се развият събитията, към кого ще бъде насочено острието на правосъдието?…

плакат

Сценарият е дело на Майк Маковски (автор на „I Think We’re Alone Now”), като в основата на историята ще са преживявания на Маковски от училищните години. В актьорския екип участват още Рей Романо, младата Джералдин Висванатан, Алекс Уолф, Аналий Ашфорд и др. Режисьор е Кори Финли, който получи похвали покрай „Thoroughbreds”. Продуценти са Фред Бергер и Брайън Кавана-Джоунс от „Automatik”, както и Еди Вайсман, Джулия Лебдев и Орен Мувърман от „Sight Unseen”.

Дебютът на „Bad Education“ е по НВО на 25 април 2020.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *