WTF трейлър на седмицата“ се завръща с нещо наистина специално. Чудили ли сте се как би изглеждал зловещият цар на динозаврите тиранозавър рекс с огромен минигън прикачен към главата му? Не? Ние все пак ще задоволим това ваше детско момчешко любопитство. Изглежда режисьорът и сценарист Милко Дейвис също се е чудил, защото точно това получаваме в новия му филм „Jurassic Thunder”.

Светът е на прага на трета световна война и изглежда само група добре обучени командоси и техните тренирани динозаври могат да спасят положението. Те ще трябват да спрат смъртоносен вирус, да се преборят с ужасни акценти и да помагат на зрителите да разберат какво се случва на фона на едни от най-запомнящите се специални ефекти след филм на Нигерия за капитан Алекс.

Вижте и самата реклама:

https://www.youtube.com/watch?v=kb9LyzLE9E4

„They are not crap. You are crap!”

Пригответе се за неспирен екшън, експлозии, на които дори Майкъл Бей би завидял и апокалиптичен сценарий в традициите на класиките на Роланд Емерих. Сигурни сме, че в този филм ще има за всеки по нещо, стига да си го намерите.

Вижте и стилния плакат, на който се забелязват и други представители на изчезналата динозавърска раса, липсващи от рекламата. Предполагаме, че са искали да спестят всичкото това въодушевление на зрителите:

плакат

Jurassic Thunder” е режисиран от Милко Дейвис („Tsunambee”) по негов собствен сценарий. В ролите ще видим Хийт Хайн, Рик Хаак, Джон Котън и други.

Премиерата е след по-малко от месец, на 10 март. Ще може да бъде открит по дигиталните платформи и на физически носители.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Познавам поне 50 динозавъра, които много по добре ще го изиграят !!! Много е лесно да се правиш на динозавър с машингън..