През годините Сара Полсън е изпълнявала множество различни и разнообразни роли, но със сигурност участието ѝ в сериала „Зловеща семейна история” („American Horror Story”) привлече вниманието на публиката към нея. Повечето ѝ превъплъщения са невзрачни и много често незапомнящи се второстепенни персонажи или пък изпълнени с доброта и желание да помогнат самаряни. Едно нещо обаче тя не е имала шанс да бъде – мрачен и изпълнен с тайни злодей, който да седи в центъра на действието.

Ето, че режисьорът и сценарист Анеш Чаганти ѝ предоставя тази възможност. Американецът от индийски произход успя да изненада и впечатли както зрителите, така и критиката с дебютния си филм „Търсене” („Searching”) през 2018 година и сега се завръща с нова мистерия. Това е „Run”, който поставя в центъра на събитията героинята на Сара Полсън Даян и нейната дъщеря Клоуи (Кийра Алън).

Вижте и първата реклама:

Определено изглежда интересно и само загатват за мрачните тайни, които очевидно Даян крие от своята дъщеря. Надяваме се, че и самият филм ще бъде също толкова напрегнат и мистериозен колкото тези две минути от трейлъра. Официалното описание също не се опитва да разкрива прекалено много за сюжета. То гласи следното:

Тийнейджърка, която е прикована към инвалиден стол и никога не е напускала пределите на своя дом, започва да подозира, че майка ѝ крие зловеща тайна от нея.

В интервю пред EW Сара Полсън споделя, че героинята ѝ е частично повлияна от изпълнението на Пайпър Лори в „Кери” на Брайън Де Палма. Със сигурност звучи интересно, но ще трябва да почакаме до началото на май месец за да разберем как се е справила.

Вижте и официалния плакат:

плакат

Run” е режисиран от Анеш Чаганти по негов сценарий в съавторство със Сев Оханиан. В ролите ще видим Сара Полсън и Кийра Алън. Премиерата е насрочена за 8 май тази година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *