Ако сте в настроение за камерно „B-movie“ трилърче, напомнящо (или отдаващо почит, ако предпочитате) на множество класики в жанра, в това число и непреходната класика на Алфред Хичкок „Психо“, и включващо доста известни актьорски имена, то „The Night Clerk“ е точно за вас. Филмът е дело на сценариста и режисьор Майкъл Кристофър, който се завръща зад камерата за първи път от 2001 г., когато беше премиерата на „Първороден грях“.

The Night Clerk“ разказва за млад хотелски служител с проблеми в общуването, който наблюдава хората и имитира поведението им, за да може да се впише в „нормалното“ общество. По време на едно от нощните му дежурства той става свидетел на убийство в една от стаите, но подозрителното му за околните поведение и действия го правят заподозрян номер едно в очите на разследващия детектив.

В главната роля влиза Тай Шеридан („Играч първи, приготви се“), а компания му правят доста хубавата и ужасна популярна напоследък Ана Де Армас („Вади ножовете“), както и ветераните Джон Легуизамо и Хелън Хънт. Вижте първия трейлър.

Очевидно не става въпрос за наистина качествен филм, но както казахме в началото, „The Night Clerk“ изглежда идеално за любителите на „B-movie“ трилърчета. Имаме мистерия, имаме звезди… перфектно за някой дъждовен неделен следобед. И се чудим, дали героят на Тай Шеридан е способен „да убие муха“…

Вижте и един постер.

плакат

Режисьор и сценарист на „The Night Clerk“ е Майкъл Кристофър („Вещиците от Истуик“, „Първороден грях“). В ролите са Тай Шеридан, Ана Де Армас, Джон Легуизамо, Хелън Хънт, Джонатан Шек, Жаки Грей и др.

Премиерата е на 21 февруари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *