Периодът от края на 2018 до началото на 2020 си е доста сериозно време от около 13 месеца, които са били необходими на творческия екип зад „Narcos: Mexico”, за да решат в каква посока да поемат. След като приключиха с историята на колумбийската легенда Пабло Ескобар, действието се премести на друга територия и във фокуса на сюжета попадна известният като „Рокфелер на марихуаната” Феликс Гайардо, който бързо открива „благата” на търговията с кокаин. Благодарение на създателите изпълнителни продуценти Карло Бернард, Крис Бранкато и Дъг Миро именно през 2018 година се срещнахме с Диего Луна и Майкъл Пеня в ролите на Феликс Гайардо и Енрике „Кики” Камарена, а тийзър-трейлъра на втори сезон намеква, че никой не е „недосегаем”, дори самият Феликс…

https://www.youtube.com/watch?v=DgJYcmHBTjc&feature=emb_logo

No one stays on top forever...

Тази мила сбирка е озаглавена „Party’s Over”, а в нея участва и Уолт Бреслин (в ролята Скут МакНейри) от Агенцията за борба с наркотиците, когото почти не виждаме, но води разказа на първи сезон. Именно той се очаква да продължи с преследването на Гайардо и прочутия картел Гуадалахара след смъртта на Кики Камарена. Вторият сезон на „Narcos: Mexico” е ситуиран в средата на 80-те години на ХХ век и ще проследи „пропуските, грешните ходове и корупцията от двете страни на границата, довели до страховитата съвременна реалност, в която войната срещу наркотиците търпи провал след провал”.

Ще бъде удоволствие да проследим отново работата на Диего Луна в ролята на Гайардо. Очакваме още подробности и пълен трейлър, а междувременно стана ясно, че премиерата на новия втори сезон ще бъде в платформата-продуцент Netflix на 13 февруари 2020 година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. След като приключиха с историята на колумбийската легенда Пабло Ескобар, действието се премести на друга територия и във фокуса на сюжета попадна известният като „Рокфелер на марихуаната” Феликс Гайардо, който бързо открива „благата” на търговията с кокаин.
    * * *
    Тцъ. След Пабло Ескобар беше Наркос-а за картела Кали.

  2. Продължавам да не мога да възприема Диего Луна насериозно, независимо в какво се снима.