Свърши се една (досадна) епопея. Вчера режисьорът Мат Рийвс използва туитър акаунта си, за да публикува снимка, с която отбеляза началото на снимките на проблематичната продукция „The Batman” – първия самостоятелен филм за емблематичния супергерой Батман от края на трилогията на Кристофър Нолан с „Черният рицар: Възраждане“ през 2012 г.

Толкова време се влачи този проект, толкова изписахме за проблемите и кастинга, че накрая наистина ни опротивя и дори пропуснахме да отразим някои, принципно любопитни неща. Точно поради тази причина сега няма да обобщаваме нищо (ако не сте се информирали, може да го направите с предишните ни новини, като цъкнете на линка малко по-горе), а просто ще отбележим конкретната новина за началото на снимките с „Алелуя“ и ще адресираме единствено един кастинг.

Става дума за Питър Скарсгард, чието присъединяване, по подобие на предишните кастинг решения, беше обявено от самия Мат Рийвс, а сега беше потвърдено и от официално прессъобщение, според което той ще влезе в ролята на областния прокурор… Гил Колсън. Разбира се, всички фенове очакваха името да бъде Харви Дент, известен още като Двуликия, а не Колсън, но ние знаем как действат от студията („честна дума, Бенедикт Къмбърбач не е Кан – заклеваме се“), така че очакваме „изненади“ по тази линия.

Ето кадъра, обявяващ началото на снимките на „The Batman”, а след него ще откриете информация за останалия кастинг.

the-batman-set-20200129

В иконичната роля на Батман влиза Робърт Патинсън, Зоуи Кравиц ще бъде Селина Кайл – Жената Котка, Пол Дейно е Едуард Наштън (известен и като Нигма) – злодея The Riddler (Гатанката / Питанката), Джефри Райт е комисар Джеймс Гордън, Джон Туртуро е Кармайн Фалкон, Анди Съркис е Алфред Пениуърт, Джейми Лоусън е кандидат кмета Бела Реал и Колин Фарел като Осуалд Кобълпот, познат като супер злодея Пингвина.

Режисьор на „The Batman“ е Мат Рийвс („Чудовищно”, „Let Me In”, „Зората на планетата на маймуните”), който е и сценарист заедно с Матсън Томлин („Solomon Grundy“, „Little Fish“).

Премиерата на „The Batman“ е насрочена за 25 юни 2021 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Ебааго.. това не може да е верно…
    Единственото, което ме интересува е излизането на първия трейлър на ДЮН…..

  2. Ще запаля една свещ по случая с надеждата WB да оставят Рийвс да направи неговата версия на филма и да не го осакатят в пост-продукцията. Стискам палци за качествен филм за Прилепа!

  3. Кви изненади очаквате, бе?! Не разбрахте ли, че тия боклуци, дето се заемат с комиксовите филми, променят персонажите и създават такива, просто ей така-щото така им е хрумнало. Двуликия НЯМА ДА СЕ ПОЯВИ ВЪВ ФИЛМА.