За наше съжаление Майкъл Бей реши да не се завърне за „Лоши момчета завинаги“ – като съществена част от сърцето и успеха на поредицата ни се искаше именно той да завърши трилогията, а не да наблюдаваме проста имитация на стила му. Но какъв точно е стилът му? Дори и да не можете да го определите точно, сме сигурни, че безпогрешно ще го разпознаете само от няколко кадъра. Вземете за пример новия трейлър на „6 Underground“, който започва като туристическа реклама на Италия. Всичко крещи Бей, дори и преди да старта на „насилието над сетивата“.

Между другото, рекламата е перфектна метафора за това как филмите на Майкъл Бей се вписват в кино изкуството. Имаме „история, несравнима красота и спокойствие“, а като контраст разруха, вулгаризми и тотално аудио-визуално издевателство.

Каквито и брадви да прави Майкъл Бей, ние оставаме негови фенове (никой друг не снима като него, а много се опитват) и от време на време обичаме да си го причиняваме, стига да не е в дози от калибъра на последните два филма от поредицата  „Трансфомърс“, които са тотални лоботомии. Очакваме (надяваме се) „6 Underground“ да е нещо в стила на „Лоши момчета“ и „Кръв и пот“.

Понеже от тази реклама не става ясно за какво се разказва в „6 Underground“, предлагаме ви официалния синопсис, а веднага след него ще откриете и нов (по нашето скромно мнение, доста грозен) постер на филма.

Кое е най-хубавото в това да си мъртъв? Не е да се отървеш от шефа, бившия или дори престъпното си досие. Най-хубавото е… свободата. Свободата да се бориш с несправедливостта и злото, без никой да ти се пречка или да те спира. Шестима души от целия свят – всеки най-добрият в това, което прави, са избрани не само заради способностите си, но и заради желанието да изтрият миналото си и да променят бъдещето. Енигматичният им лидер (Райън Рейнолдс) има една-единствена мисия: той и партньорите му да не бъдат запомнени, но това, което правят, да не бъде забравено.

плакат

Режисьор на „6 Underground“ е Майкъл Бей, по сценарий на Рет Рийз и Пол Уърник. В главните роли са Райън Рейнолдс, Дейв Франко, Адриа Архона, Мелани Лоран, Кори Хокинс, Бен Харди, Мануел Гарсия-Рулфо и други.

Премиерата е 13 декември по Netflix.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Зада даваш мнение за постера,първо трябва да си гледал филма.Всичко друго са дрънканици!

  2. Постера е ужасяващ, не мога да повярвам, че Бей го е одобрил. Иначе по трейлъра съдя, че ще е типичен оувър дъ топ, но страхотно заснет Бейски екшън и честно казано съм хайпнат 😀