В началото на месец ноември ви споделихме за най-новите попълнения в каста на „The Batman”, а именно Колин Фарел в ролята на Пингвина и Анди Съркис в тази на емблематичния иконом на семейство Уейн – Алфред Пениуърт. Сега с леко закъснение ви съобщаваме, че филмът на Мат Рийвс добавя още едно име към групичката на злодеите (която хич не е малка), това на мафиотския бос Кармайн Фалкон, който със сигурност знаем, че ще бъде изигран от Джон Туртуро.

Последният път съобщихме, че се чувстваме леко объркани от случващото се с този проект, защото кастингът е „all over the place“. Появата на новия злодей Кармайн Фалкон вдига бройката на потвърдените антагонисти на 3 (четири, ако броим и героя на Зои Кравиц – Жената котка), а има и не малко слухове, че Рийвс е в издирване на човек, който и да изиграе друг от емблематичните врагове на Батман – Харви Дент, по-познат като Двуликия.

carmine_falcone-20191127

Това всъщност няма да е първият път, в който виждаме Кармайн Фалкон на големия екран. В първия филм от великолепната трилогия на Кристофър Нолан героят е изигран от Том Уилкинсън, но той сякаш остава един от най-забравимите злодеи, затова ще ни бъде интересно каква ще е ролята му в този филм и как ще се справи Джон Туртуро.

За момента не си слагаме нищо от кастинга на сърце, а чакаме цялостната концепция на филма или поне някакви идеи за това какво да очакваме. С това изречение се повтаряме за незнайно кой път, когато нещо си е така, няма какво да се лъжем. На този етап можем само да чакаме.

Снимките на „The Batman“  се очаква да започнат в началото на 2020 г., а премиерата е насрочена за 25 юни 2021 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Все по-зле става:
    Очакваме и Захари Бахаров в ролята на Иво Андонов, най-големият враг на Ватман!

  2. СМЪРТ за шимпанзето Джефри Райт и за другата черна смрад-еврейката Зоуи Кравиц!