Филми, които се фокусират върху това колко са опасни технологиите както в личен, така и в мащабен план, има много. А с напредъка на технологиите в нашия живот и превръщането на някои от тези филми в реалност, интересът към жанра също се увеличава. „Jexi” e поредният такъв пример, но вместо да попадне в жанра трилър/драма, този филм на пръв поглед се различава с това, че е в категорията R-rated комедия. А преди да ви покажем неговия трейлър, нека обясним накратко за какво точно става дума.

Фил (Адам ДиВайн) има сериозен проблем, той е пристрастен е към телефона си. Той няма приятели, работи в списание, в което пише статии от типа „Топ 10“, а любовният му живот на практика не съществува. Но всичко е на път да се промени, когато той е принуден да обнови телефона си с най-новия модел, който идва с неочаквана функция… Jexi – виртуален асистент. С нейна помощ Фил открива истинския живот, но тъй като става все по-независим от телефона си, изкуственият интелект Jexi се превръща в най-големия му кошмар, готова да направи каквото и да е, за да задържи Фил единствено за себе си.

Ето и трейлъра с рейтинг R.

Още когато разбрахме за какво става дума във филма, очаквахме да останем по-захласнати по идеята, отколкото по продукта, и май след този трейлър така се получи. Има един-два комични момента в трейлъра, но не виждаме в действителност нещо, което да се откроява или да ни е спечелило на този етап. Признаваме си, че това е наистина сложно, когато става дума за комедии, но все пак ще имаме едно наум и ще следим отзивите след премиерата на филма.

Ето и официалния постер на „Jexi”.

плакат

Режисьори и сценаристи на „Jexi” са Джон Лукас и Скот Мур. В ролите са Адам ДиВайн, Александра Шип, Роуз Бърн (гласът на Jexi), Майкъл Пеня, Джъстин Хартли, Уанда Сайкс и др. Премиерата на филма в САЩ е на 11 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *