little_monsters-20190913

Миналия път надълго и нашироко коментирахме положението с популярността на зомби жанра, затова този път ще караме по същество. Hulu, които заедно с Neon закупиха правата на комедията „Little Monsters“ след успешното ѝ представяне на фестивала в Сънданс, разпространиха нов трейлър на филма, който, поне засега, в много отношения изглежда по-добре в сравнение с далеч по-високопрофилното и очаквано цяло десетилетие продължение „Zombieland: Double Tap“.

Little Monsters“ разказва за неуспешния музикант Дейв (Александър Ингланд), който става доброволец в извънкласното занимание на племенника си, след като сериозно си пада по неговата оптимистично настроена и безстрашна учителка г-жа Каролайн (Лупита Нионг‘о). Намеренията на Дейв се усложняват от присъствието на най-известния водещ на детско шоу в света Теди МакГигъл (Джош Гад), който е и основна конкуренция за вниманието на Каролайн. А това, което не е в полза на нито един от двамата, е внезапното избухване на зомби епидемия. Дали Дейв ще успее да се стегне и да спечели сърцето на г-жа Каролайн или зомбитата ще се доберат до целта му първи?

Първият трейлър на „Little Monsters“ беше отличен, по чудесен начин представи атмосферата и историята и честно казано, успя да ни спечели въпреки първоначалния ни скептицизъм. Новият, слава богу, не го повтаря дословно, а залага изцяло на комедийната презентация – не е нещо невиждано, но определено е приятен. Вижте.

Няма какво да добавим като коментар към вече казаното по-горе и в предишната новина. Филмът изглежда доста симпатичен и със сигурност имаме желание да го гледаме, без да ни е задължителен. Също така, очакваме да ни хареса повече от „Zombieland: Double Tap“.

В добавка вижте и два нови character постери, към които прилагаме и предишния, който вече сме виждали, за да не разваляме комплекта, така да се каже.

little_monsters-poster-2-20190913 little_monsters-poster-20190913 плакат

Режисьор и сценарист на „Little Monsters“ е Ейб Форсайт („Down Under“). В ролите са Лупита Нионг‘о, Джош Гад, Александър Ингланд, Стивън Пийкок, Кат Стюарт, Надя Таунсенд и др.

Филмът ще може да бъде видян в кината за кратко от 5 октомври, а от 11 вече ще е в стрийминг платформата Hulu.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *