Точно след седмица е дебютът на втория сезон на антологичната хорър поредица „Ужас“, озаглавен „The Terror: Infamy“. По този повод от AMC разпространиха кадрите от представянето на сериала в Comic-Con в опит (и с надежда) да спечелят още малко хора, които до този момент не са знаели за новия сезон или пък не са били съвсем сигурни, че искат да се завърнат пред екраните за изцяло нова история, какъвто е нашият случай.

Действието на „The Terror: Infamy“ се развива в разгара на Втората световна война (сто години напред във времето от действието в първия сезон), а в центъра на историята е семейство Накаяма и членовете на японско-американска общност по време на ВСВ, които са „преследвани от дух от дома им в Южна Калифорния, през лагерите, в които са пратени, чак до войната в Тихия океан”.

Вижте Comic-Con рекламите, които приемат формата на кратък трейлър и поглед зад кулисите и като че ли, предлагат най-смисления поглед към „The Terror: Infamy“ до момента.

Признаваме, че ни е интересно, но все още продължаваме да не сме достатъчно заинтригувани, че да „захапем“ „The Terror: Infamy“ в мига, в който дебютира. Най-вероятно ще изчакаме да излязат всички епизоди и чак тогава, при това само ако отзивите са отлични, ще му дадем шанс. Просто има прекалено много други неща, които са по-високо в списъка ни с приоритети за гледане, като втория сезон на „Mindhunter“ например, който ще се появи само четири дена след първия епизод на „Infamy“. Но това сме ние, вие може да имате други приоритети.

Припомняме, че в ролите са Дерек Мио („Billy Boy”) като Честър Накаяма – син на роден в Япония имигрант, който се записва в армията. Шинго Усами („Unbroken”) и Наоко Мори („Everest”) като Хенри и Асако Накаяма – бащата и майката на Честър. Кики Сукезане („Lost in Space”) като Юко – мистериозна жена от миналото на Честър, и Мики Ишикава („9-1-1”) като Ейми, семеен приятел на семейство Накаяма.

В „The Terror: Infamy“ участват още и Джордж Такей като Ямамото – бивш капитан на рибарски кораб и старейшина, който заедно със семейството си е затворен в два концентрационни лагера за японци в Америка по време на ВСВ (Такей също така е и консултант, съблюдаващ акуратното пресъздаване на историческите факти и събития – самият той като дете е бил изпратен в лагер), и К. Томас Хауел като майор Хауел Боуен – един от представителите на властта, натоварен с насилственото затваряне на японските граждани в лагери.

плакат

Създатели на „The Terror: Infamy“ са Александър Ву („True Blood”) и Макс Боренстийн („Kong: Skull Island”, „Godzilla”), като Ву влиза в ролята и на шоурънър. Двамата са и изпълнителни продуценти, заедно с Ридли Скот, Дан Симънс, Дейвид В. Зукър, Александра Милчан, Скот Ламбърт и Гаймън Касади.

Премиерата е на 12 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *